A tanfolyam programja 2015.01.31 és 02.14-re,

vagy 02.01 és 15-re

Ideje minden napon: 10-18 óra között, két alkalmas, egymásra épülő foglalkozások

Részvételi díj: 25000 Ft., melyet az első alkalommal kell kifizetni

 

 

Felhasznált technikák:
Egy minden ízében velencei hangulatú tárgyat készíthetsz el a kétalkalmas foglalkozás keretében, amely gyakorlottságot, precizitást és türelmet igényel. Rengetegféle technikát alkalmazunk majd egymásba ágyazva, ezek a teljesség igénye nélkül : multistruktúrális 3 dimenziós felület kialakítás metál effekttel és antikolással, textil formázás és keményítés, metálfóliázás, antikolás, pittorico effektek. És természetesen sok-sok trükk, hiszen egy nem mindennapi, profi tárgyat készítesz. Rizspapír választásnál egyedi képelképzelést is alkalmazhatsz, ha előre egyeztetjük.
Az alkalmazott technikák bonyolultsága és hosszú száradási ideje miatt a tárgy nem fejezhető be 8 óra alatt, ezért azt az egymást követő két foglalkozás keretén belül fogjuk elkészíteni.

 

Szint: felsőhaladó.

 

 

 

 

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home