Tanfolyamok

 

Olaszországból való hazaköltözésünket követően tartott első - akkor még csak kísérleti céllal szervezett - tanfolyam-sorozatom elsöprő sikerén felbuzdulva, továbbá a découpage különböző válogatott technikáit elsajátítani vágyó "découpage-követők" örvendetesen növekvő számának köszönhetően napjainkra rendszeressé váltak tréningjeim, speciális, tematikus fél-, és egész- napos tanfolyamaim. A különböző (3, 5 és 8 órás) időtartamú, komplex szemlélet mentén  összeállított  témakörökre épülő sorozatok résztvevői alkalomról alkalomra, az alapoktól kezdve sajátíthatják el ennek a varázslatos technikának a fortélyait, "trükkjeit", és a hobbyművésszé válás egy lehetséges, izgalmas útját.

Hogy kiknek ajánlom ezeket a foglalkozásokat? Kortól függetlenül minden olyan - elsősorban - hölgytársamnak, aki szunnyadó, vagy már kifejlett kézügyességének, kreativitásának, ötletgazdagságának kifejezésére keres teret a művészet egy viszonylag könnyebben elsajátítható területén. Mindenkinek aki önfeledt  alkotással, az önkifejezés lehetősége mellett kellemesen szeretné eltölteni szabadidejét. Mindenkinek, aki családját, barátait saját készítésű gyönyörű, személyre szabott ajándéktárgyakkal szeretné meglepni. Mindenkit szeretettel várok.

Kövess, és lépj be Te is a szépség, harmónia és kreativitás világába, ahol a színek, mesék és fantázia birodalmában, az alkotás örömében, újjászületik dédnagyanyáink nosztalgikus kora!

 

Klikkelj IDE, és válassz aktuális tanfolyamaimból!

 

 
Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12. Elektronikus-levél küldése
Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877 Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home