A tanfolyam programja 2012.01.28.-re

Ideje: 10:00-14:00 és 14:00-18:00 vagy 10-18 óra között

 

Tárgy-1: Nagyméretű hagymatartó fémvödör toszkán hangulatban.

 

 

 

Felhasznált technikák:
Cinkfelület alapozása découpage előtt, kompozíció alkotás két különböző rizspapír felhasználásával, majd ezek homogenizálása harmonikus képi egységgé. Rusztikus felület kialakítása különböző anyagokkal, homokpasztával, repesztő pasztával, növényi rostok felhasználása Fondo Fantasy-val. A pincejelenet részleteinek kiemelése alákontúrozással. A kialakított jelenetek árnyalása lacca scurente-re épített pittoricoval.


Szint: haladóknak, gyakorlottaknak

 

 

Tárgy-2: Fokhagymatartó kerámia.

 

 

Felhasznált technikák:
Kerámia felület alapozása découpage előtt, majd rusztikus alapfelület kialakítása választás szerint színrepesztéssel (egy vagy kétfázisú), shabby chic-el vagy olajfestékes felületrepesztéssel. Képi kompozíció szalvétával vagy découpage papírral. A kompozíció összeárnyalása tetszés szerint akril vagy olajfestékkel


Szint: kezdő, közép-haladó

 

 

Tárgy-3: Mézes csupor

 

 

Felhasznált technikák:
Kerámia felület (belül mázas!) alapozása découpage előtt, majd rusztikus alapfelület kialakítása választás szerint színrepesztéssel (egy vagy kétfázisú), shabby chic-el vagy olajfestékes felületrepesztéssel. Képi kompozíció szalvétával vagy découpage papírral. A kompozíció összeárnyalása tetszés szerint akril vagy olajfestékkel.


Szint: kezdő, közép-haladó

 

Második+harmadik tárgy kedvezményesen együtt 10000 Ft
 

A két nap képekben:

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Lehet jelentkezni egész napra az első vagy, fél napra a második tárgy valamelyikének elkészítésére. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home