A tanfolyam programja 2012.03.31.-re

Ideje: 10:00-14:00 és 14:00-18:00 vagy 10-18 óra között

 

Tárgy-1: „Kakasidő” -Country stílusú ajtódísz, nemcsak Húsvétra.

 

 

Felhasznált technikák:
Rusztikus hangulatú dekoráció fa és karton alapanyag felhasználásával. Szalvétaragasztás pöttyözött rusztikus alapfelületre, repesztett felület készítés Decoria kétfázisú színrepesztővel, majd ennek további patinázása, antikolása. További kiegészítők: toll, bőr, szalag, tojáshéj, veret,stb.


Szint: középhaladó.

 

 

Tárgy-2: „Kakasidő” - Country stílusú fatároló, nemcsak Húsvétra.

 

 

Felhasznált technikák:
Rusztikus hangulatú asztali fatároló dekorálása. A tároló belsejének antikolása, pöttyözött alapfelület készítés, kétfázisú repesztés. A tároló külsejének dekorációja szalvétával és pittorico háttérfestéssel.


Szint: középhaladó

 

 

Tárgy-3: Technikai újdonság! Füzetdekorációk scrapbooking és a Decoria egyik új pasztájának kombinációjával – Receptes füzet vagy „nőcis” emlékkönyv (előzetes választás szerint!).

 

 

Felhasznált technikák:
Klasszikus scrapbooking füzetre. A dekoráció továbbkombinálása az új átlátszó modell pasztával (Decoria Pasta Legante Trasparente), csipkelenyomat készítés a pasztával Elisa Danieli „Merlé” technikájával papírfelületre, vagy domború stencilezés a pasztával papírfelületre. Színezés csillámmal, vagy metál patinával.


Szint: középhaladó/haladó

 

A nap pillanatképekben:

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Lehet jelentkezni egész napra két tárgy, vagy fél napra egy tárgy valamelyikének elkészítésére.
A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés
elektronikus levélben vagy telefonon
.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home