A tanfolyam programja 2012.05.12.-re

Ideje: 10:00-14:00 és 14:00-18:00 vagy 10-18 óra között

 

Tárgy-1: Négyszögletes, nagyméretű üvegváza a Decoria új trasparente pasztájával és az új Decoria rizspapírok felhasználásával.

 

 

Felhasznált technikák:
Nagyméretű, négyszögletű üvegváza dekorálása különböző technikák kombinációjával. Pittorico rizspapír alapra, a Decoria új rizspapírjainak felhasználásával. Csipkelenyomat készítése üvegfelületre Elisa Danieli „Merlé” technikájával, a Decoria új trasparente pasztájával.


Szint: középhaladó.

 

Tárgy-2: Romantikus hangulatú dekoráció fa vállfára a Decoria új opaca pasztájával, szalvéta és privát rizspapírok felhasználásával.

 

 

Felhasznált technikák:
A klasszikus pittorico és Elisa Danieli „Merlé” technikájának ötvözete fafelületen. Romantikus képi dekoráció privát rizspapírok és szalvéta kombinációjával. Csipkelenyomat készítés a Decoria új opaca pasztájával.


Szint: középhaladó/haladó

 

Tárgy-3: Közkívánatra témaismétlés! Füzetdekorációk scrapbooking vagy merített papír alappal, a Decoria új trasparente pasztájának kombinációjával – Receptes füzet, babanapló vagy emlékkönyv vintage stílusban.

 

 

 

 

Felhasznált technikák:
Klasszikus scrapbooking füzetre vagy merített papírra épített rizspapír/pittorico kombináció. A dekoráció díszítése az új átlátszó modell pasztával (Decoria Pasta Legante Trasparente), csipkelenyomat készítés a pasztával Elisa Danieli „Merlé” technikájával papírfelületre.


Szint: középhaladó/haladó

 

Tárgy-4: Közkívánatra! A 200.jubileumi tanfolyam tárgyismétlése Vintage óra – a Decoria új opaca pasztájával a csipketrend jegyében, és az új vintage szalvéták felhasználásával

 

 

Felhasznált technikák:
Virágzik a vintage stílus, a boldog békeidők nosztalgiája, amelynek romantikus képi elemei nagyszerűen kombinálhatók a Decoria új csipketrendjével. Az óra alapja egy különleges, többszörösen struktúrált, különböző paszták egyvelegéből kialakított felület. Ennek jellemzője a finoman repedezett és csipkelenyomatos alap, melyet száradás után multi frottage-al színezünk. Erre épülnek az új vintage szalvéták ötvözéséből a képi elemek, melyeket végül lágy pittorico és a stílushoz illő szolid antikolás varázsol komplett egésszé. És a mutatók máris számlálhatják a „csipkeidőt”….


Szint: Haladó.

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Lehet jelentkezni egész napra két tárgy, vagy fél napra egy tárgy valamelyikének elkészítésére.
A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés
elektronikus levélben vagy telefonon
.

Életképek, és tárgyfotók az alkotásokról:

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home