A tanfolyam programja 2012.11.03.-ra

Ideje: 10:00-18:00

 

Az idén két novemberi és két decemberi dátumon lehet majd szebbnél szebb karácsonyi ajándékokat, dekorációkat és díszeket készíteni, kedvenceink, a vintage, a nosztalgia és a csipketechnika különböző változatainak felhasználásával.
A karácsonyi tanfolyamokra a nagy érdeklődés, valamint az egyidejű, többféle technikát felölelő tárgyak bonyolultabb elkészítése miatt, csak egész napos foglalkozásokra lehet jelentkezni.

 

 

Tárgy-1: Óriás méretű kerámia kosár az ünnepi asztalra.

 

Felhasznált technikák:
Nagyméretű, rusztikus kézműves alapanyagból készült gyönyörű tárgy, amely akár az ünnepi asztal, akár a lakás bármely más pontjának hangulatos dísze lehet a karácsonyi időszakban. A sokféle rizspapírból és szalvétából összeállított képi kompozíciót, - melyet mindenki saját ízlése szerint állíthat majd össze a rendelkezésre álló, legújabb bőséges papír kínálatból -, a découpage legkülönbözőbb technikáival (pittorico, antikolás, patinázás, különböző 3 D effektek, stb.) varázsoljuk harmonikus egésszé. Haladók számára is szép feladat.


Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

 

Tárgy-2: Karácsonyi nosztalgia csengő.

 

Felhasznált technikák:
Minőségi alapanyag – rusztikus öntött vas, gyönyörű nehézfa fogantyúval. A nosztalgia képek régi varázslatos viktoriánus karácsonyok hangulatát idézik. Csodálatos, egyedi és időt álló ajándék lehet bárki részére. Felhasznált technikák: découpage pittorico, antikolás, domború 3D-s effektek a pittorico háttérbe ágyazva a Decoria pasta legante trasparante pasztájának segítségével.


Szint: középhaladó/haladó


 

 

 

 

Tárgy-3: Vidám télköszöntő kopogtató fategolára.

 

Felhasznált technikák:
A legújabb rizspapírokból összeállított képi kompozíciók. Választás szerint különböző technikák ötvözése : découpage pittorico, sospeso trasparente és egyéb más 3D effektek pasztákkal, csillámokkal, kontúr kiemelővel.


Szint: középhaladó/haladó

 

 

 

A nap eseményei képekben:

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni, vagy az első vagy a második+harmadik tárgy együttes elkészítésére. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home