A tanfolyam programja 2012.11.17.-re

Ideje: 10:00-18:00

 

Az idén két novemberi és két decemberi dátumon lehet majd szebbnél szebb karácsonyi ajándékokat, dekorációkat és díszeket készíteni, kedvenceink, a vintage, a nosztalgia és a csipketechnika különböző változatainak felhasználásával.
A karácsonyi tanfolyamokra a nagy érdeklődés, valamint az egyidejű, többféle technikát felölelő tárgyak bonyolultabb elkészítése miatt, csak egész napos foglalkozásokra lehet jelentkezni.

 

A második alkalommal gyönyörű „nőcis” ajándékokat alkotunk: káprázatos antikolt vintage ékszereket üveglencsével és hozzáillő egyedi ékszeres dobozokat.
A mai foglalkozáson lehet pótlólag elkészíteni a 11.03-i foglalkozás tárgyait (lásd itt http://www.globealcontact.hu/Corso_121103.html )
 

 

Tárgy-1: Újdonság: Vintage ékszerek! – Ékszer szett (nyaklánc, karperec, fülbevaló).

 

Felhasznált technikák:
Megvalósítjuk minden nő álmát: a testre szabott egyedi divatékszert! A legújabb ékszer őrületnek megfelelően gyönyörű, nőies darabokat készítünk antikolt fémveretek (antikolt ezüst, réz vagy bronz színben), domború üveglencsék, a legkülönbözőbb gyöngyök, swarowski kristályok, resin virágok felhasználásával és speciálisan az ékszerekhez készített rizspapírokkal. Mindenki saját ízlése szerint válogathat a legkülönbözőbb alapanyagokból, színekből és készíthet teljesen egyedi ékszereket. Egy ékszer szett 1 nyakláncot, 1 karperecet és 1 fülbevalót tartalmaz, a rendelkezésre álló anyagok tetszőleges felhasználásával, tetszőleges kombinációban.


Szint: középhaladó/haladó.

 

Részvételi díj: 6000.-Ft (elkészítési ideje cca. 3-4 óra).

 

Figyelem!: A fotók csak illusztrációk egy-egy ékszer ötletre.

 

 

 

 

 

 

Tárgy-2: Szív alakú ékszerdoboz .

 

Felhasznált technikák:
Igényes kivitelű, fából készült szív alakú doboz, belső fedelén tükörrel és három belső rekesszel. Egy három részes ékszer szettnek megfelelő tároló doboz, s egyben gyönyörű ajándék. A doboz dekorációja akár az ékszer szettel harmonizáló képpel is készülhet, ehhez gyönyörű új privát rizspapírok állnak rendelkezésre.


Szint: középhaladó/haladó


Részvételi díj:  6000.-Ft (elkészítési ideje cca. 4-5 óra).
 

 

 

Életképek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni, vagy az első vagy a második+harmadik tárgy együttes elkészítésére. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home