A tanfolyam programja 2012.12.08.-ra

Ideje: 10:00-18:00

 

Az idén két novemberi és két decemberi dátumon lehet majd szebbnél szebb karácsonyi ajándékokat, dekorációkat és díszeket készíteni, kedvenceink, a vintage, a nosztalgia és a csipketechnika különböző változatainak felhasználásával.
A karácsonyi tanfolyamokra a nagy érdeklődés, valamint az egyidejű, többféle technikát felölelő tárgyak bonyolultabb elkészítése miatt, csak egész napos foglalkozásokra lehet jelentkezni.

 

A két decemberi foglalkozáson álomszép gömböket és díszeket fogunk készíteni viktoriánus hangulatban, a legkülönbözőbb alapanyagokra, kedvenceinkkel, a Fondo Fantasyval és a Pasta legante-val, rengeteg csipkével, swarowskival, ékszerveretekkel, masnikkal, rózsácskákkal és sok minden mással. Nem ígérem, hogy ezekkel a gömbökkel az egész karácsonyfát tele fogod aggatni, mert igencsak munkásak, precízen igényesek, rengeteg apró részlettel, finomsággal és trükkel. Mindegyik egy-egy apró műremek lesz, ezért aztán garantáltan nem fogsz unatkozni a készítésük közben, s aki „kiérdemli” majd, hogy megajándékozd vele, egészen bizonyosan el lesz ámulva….


FIGYELEM! A mai foglalkozáson lehet pótlólag elkészíteni a 11.17-i foglalkozás tárgyait, a vintage ékszereket és az ékszeres dobozt, aki lemaradt vagy pótolni szeretne, (lásd itt
http://www.globealcontact.hu/Corso_121117.html ), illetve lehet vegyesen ékszereket és valamilyen gömböt késízteni.

 

 

Tárgy-1: Téli álomharang.

 

Felhasznált technikák:
Ez az álomszép óriás harang, pasztell szépségű vintage angyalokkal, gyönyörű és hangulatfokozó lakásdísze lesz a karácsony-váró időszaknak. Finom pittorico, antikolás és aranyozás, különlegesen struktúrált felületek, csipkelenyomat és valódi csipke, gyöngyök, legfontosabb alapanyagként pedig a Decoria Fondo Fantasy-ja adja a gerincét ennek a különleges, haladóknak is kihívást jelentő darabnak.


Szint: haladó.

 

 

 

 

 

Tárgy-2: Gyöngyös vintage gömb.

 

Felhasznált technikák:
Különleges hasított gömb, melynek homorú és domború felülete egyaránt különböző technikákkal dekorált. Legfontosabb alapanyaga a Decoria Pasta Legante-ja, melyet ezúttal gyönyörű szórógyöngy füzérek elkészítéséhez használunk. Figyelem! Nagyon nehéz tárgy, kifejezetten haladóknak, gyakorlottaknak!


Szint: haladó.


 

 

 

 

 

Tárgy-3: Kristály gömb.

 

Felhasznált technikák:
Téli jelenet, finom pittorico és szórógyöngy a legfontosabb „hozzávalói” ennek a gömbnek, amely úgy mutat majd a karácsonyfán, mint egy kristálycukorral behintett finomság.


Szint: haladó


 

 

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni, vagy az első vagy a második+harmadik tárgy együttes elkészítésére. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home