A tanfolyam programja 2013.01.12.-re

Ideje: 10:00-18:00

 

Az új évben is folytatjuk a romantikus hangulatú, szebbnél szebb tárgyak készítését, maradunk a viktoriánus kor bűvöletében, elsősorban a vintage és a csipketechnika különböző variációival. (lásd Palackposta http://www.globealcontact.hu/PP_Elozetes_03.html) Persze ez csak egy irányvonal, melyek aztán sokféle színes újdonság is követ majd, tanfolyamról tanfolyamra.

 

A 2013-s év első foglalkozásán egy nagyon nőies, nagyon romantikus és nagyon izgalmas darabot fogunk elkészíteni! Már az alapanyaga is egy egyedi gyönyörűség: egy bőrből és trópusi antikolt fából készült csatos kézikoffer.

 

 

Tárgy: Vintage koffer.

 

Felhasznált technikák:
A koffer osztott és különböző anyagokból álló felülete önmagában kihívás, átgondolt dekorációt igényel, hogy a szép, rusztikus alapfelület és a rávarázsolt dekoráció együtt tovább „szépítsék” egymást, együtt alkossanak harmonikus egységet. A dekorációhoz különböző vastagságú papírokat, norvég vintage szalvétákat és scrapbook papírokat fogunk használni, csipkéket különböző variációban és érdekes, vastag repesztett bőrt utánzó antikolt repesztést és persze még sok apró trükköt.
A koffernek „férfias” dekorációjú változata is születhet, akinek erre lenne igénye, megérkeztek a szebbnél szebb „térképes-világjárós-repülős-autós-motoros” új rizspapírok!


Szint: haladó.


 

 

 

Életképek:

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni, vagy az első vagy a második+harmadik tárgy együttes elkészítésére. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home