A tanfolyam programja 2013.02.23.-ra

Ideje: 10:00-18:00

 

A 2013-s év nagyon nőies, nagyon romantikus és nagyon izgalmas darabjai között, a vintage koffer és a viktoriánus titkos napló után következzem most a vintage lámpa. Lányszobák és hálószobák gyönyörű és egyben hasznos dísze lesz.

 

 

Tárgy-1: Vintage hangulatú asztali lámpa.

 

Felhasznált technikák:
Alapvetően két különböző alapanyagra fogunk dolgozni, amelyek a lámpa nyersanyagát adják. A lámpabura nem a szokásos feszített vászonhoz hasonló impregnált alap, hanem inkább selyemhez hasonló hártyavékony kifeszített anyag. Erre önmagában kihívás dolgozni, a gyönyörű végeredmény, azonban garantáltan kárpótolni fog a nehézségekért! A hártyavékony anyaghoz illően szalvétákból és rizsszalvétákból különleges kollázst állítunk össze, melyeket utána olyan mesterien árnyalunk össze, hogy tökéletesen egységes, koherens hatást érjünk el végeredményként. A lámpa törzse fehér égetett kerámia alap, amely gyönyörű, sima felület, erre egy foltos, márványozott hatású alapfelületet készítünk, különleges foltos festéssel, shell lakkal antikolva. Ez a sárgás tónusú, antikolt hatású lábazat gyönyörűen kiemeli és erősíti a lámpabura nosztalgia hangulatát.
 

Szint: haladó.

 

 

 

 

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni, vagy az első vagy a második+harmadik tárgy együttes elkészítésére. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home