A tanfolyam programja 2013.03.08.-ra

Ideje: 14:30-18:30

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indítunk péntek délután félnapos, 4 órás tanfolyamokat, ahol rövidebb lélegzetvételű alkotásokat, illetve kezdőbbeknek, újrakezdőknek egyszerűbb tárgyakat is alkalmuk lesz elkészíteni. A foglalkozások Budán, kisebb létszámú (legfeljebb 10 fő) csoportban zajlanak majd.


A mai tanfolyami témák 2 csoportra oszthatók. Újrakezdők is bátran nekivághatnak a gyönyörű, tavaszias hangulatú, antikolt, íriszes füzetnek, garantált siker lesz! A másik téma a textil découpage (a szombati egész napos tanfolyam alternatívájaként) különböző alapanyagú tárgyakat, egyenes, homorú és domború felületeket fogunk dekorálni többek között textillel, patchwork anyagokkal, selyemmel és csipkével. Megtanuljuk, hogyan használjuk a textileket úgy, mintha papírral dolgoznánk.


Szeretettel várunk mindenkit, aki egy kellemes péntek délutánt szívesen eltöltene jó társaságban, örömteli alkotó munkával!

 

 

Tárgy-1: Tavaszi hangulatú antikolt vintage könyv.

 

Felhasznált technikák:
Egy gyönyörű füzet, amelyen sokféle technikát elsajátíthatsz és gyakorolhatsz , úgy mint a különböző képekből és feliratokból összeállított képi kompozíció, kétfázisú repesztés, antikolás, árnyalás, 3 D-s effektek, és a garantáltan gyönyörű végeredmény sem marad el!
 

Szint: újrakezdő/középhaladó.

 

 

 

Tárgy-2: Stílusos süti tartó tál muffinoknak és egyéb apró sütiknek.

 

Felhasznált technikák:
Fa alapra fogunk dolgozni, melyre először egy repesztett, koptatott, antikolt alapot készítünk, erre ragasztjuk a különböző dekorációkat, többek között a textileket is.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

 

Tárgy-3: Romantikus hangulatú konyhai akasztó.

 

Felhasznált technikák:
Fa alapra fogunk dolgozni, melyre először egy repesztett, koptatott, antikolt alapot készítünk, erre ragasztjuk a különböző dekorációkat, többek között a textileket is!


Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

Tárgy-4: Vintage könyv (ÚJDONSÁG!!!!!).

 

Felhasznált technikák:
Speciális, karton fedelű, belül sima lapos füzetre fogunk dolgozni, melynek belső füzetlapjait csak a dekoráció végeztével ragasztjuk be, tehát minden eddigitől eltérő füzet dekorációval lesz dolgod. A legkülönbözőbb hangulatú selyemképekből tudsz majd választani (vintage gyerekek, vintage hölgyek, virágtündérek), a képekkel harmonizáló színű egyéb kiegészítőkkel, patchwork anyagokkal, csipkével, szalagokkal díszítjük még a füzetet. Minden könyv egyedi darab lesz és garantált siker!


Szint: középhaladó/haladó.

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home