A tanfolyam programja 2013.03.22.-ra

Ideje: 14:30-18:30

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indítunk péntek délután félnapos, 4 órás tanfolyamokat, ahol rövidebb lélegzetvételű alkotásokat, illetve kezdőbbeknek, újrakezdőknek egyszerűbb tárgyakat is alkalmuk lesz elkészíteni. A foglalkozások Budán, kisebb létszámú (legfeljebb 10 fő) csoportban zajlanak majd.


A mai foglalkozáson szebbnél szebb tavaszi és húsvéti hangulatú tárgyakat, lakásdíszeket fogunk készíteni, különböző alapanyagokra, a découpage legkülönbözőbb technikáival. Van köztük egyszerűbb és bonyolultabb kivitelezésű tárgy, mindenki válogathat tudása, kedve, tetszése szerint….


Szeretettel várunk mindenkit, aki egy kellemes péntek délutánt szívesen eltöltene jó társaságban, örömteli alkotó munkával!

 

 

Tárgy-1: Különleges formájú kerámia kosár.

 

Felhasznált technikák:
Ebben a csinos kosárban méltó helyre kerülnek a hímes vagy csoki tojások. A kerámia alap szép rusztikus felületet kap majd köszönhetően a részleges színrepesztésnek és antikolásnak. A húsvéti verzió mellé készül még egy provanszi hangulatú levendulás mintadarab is (mihelyst ideérnek az új rizspapírok!), mert a kosár elnyújtott formája igencsak megfelel egy szép szárított levendula csokor „lakhelyéül” is.
 

Szint: középhaladó.

 

 

 

 

Tárgy-2: Húsvéti díszüveg a tojáslikőrhöz.

 

Felhasznált technikák:
Különleges formájú üveg, hozzávaló üvegdugóval, melyet két különböző technikával fogunk díszíteni. Egyik részét festjük, másik részét rizspapírral vonjuk be. Az összhatás így kelti egy törött tojás formáját is, vidám húsvéti figurákkal illusztrálva, másrészt az áttetsző, illetve, átlátszó részen érzékelhető, hogy folyadék van benne. Garantáltan sikeres húsvéti ajándék lesz, akár a saját készítésű, akár a boltban vásárolt likőrt töltöd bele!
 

Szint: középhaladó.


 

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home