A tanfolyam programja 2013.03.23.-re

Ideje: 10:00-18:00

 

A mai foglalkozáson szebbnél szebb tavaszi és húsvéti hangulatú tárgyakat, lakásdíszeket fogunk készíteni, különböző alapanyagokra, a découpage legkülönbözőbb technikáival. Van köztük egyszerűbb és bonyolultabb kivitelezésű tárgy, mindenki válogathat tudása, kedve, tetszése szerint.......

 

FIGYELEM:

1+ 2 vagy 2+3 tárgyak választása esetén az együttes kedvezményes ár: 10.000.-Ft.

1+3 tárgyak választása esetén az együttes kedvezményes ár: 11.500.-Ft

 

 

Tárgy-1: Különleges formájú kerámia kosár.

 

Felhasznált technikák:
Ebben a csinos kosárban méltó helyre kerülnek a hímes vagy csoki tojások. A kerámia alap szép rusztikus felületet kap majd köszönhetően a részleges színrepesztésnek és antikolásnak. A húsvéti verzió mellé készül még egy provanszi hangulatú, tavaszi virágos mintadarab is, mert a kosár elnyújtott formája igencsak megfelel egy szép szárított levendula csokor vagy más szárított virág „lakhelyéül” is.
 

Szint: középhaladó.

 

 

 

Tárgy-2: Madárkás óriás tojás.

 

Felhasznált technikák:
Nyitott óriás tojás madarakkal kívül-belül, minden mennyiségben! Belsejében selyem madarak laknak a fa madárházikóban, puha toll fészek felett. Kívül rizspapír és szalvéta harmonikus kompozíciója szép árnyalással, egy kis csipkével, szalaggal megbolondítva.


Szint: középhaladó.

 

 

 

 

Tárgy-3: „Repedő” tojás.

 

Felhasznált technikák:
Vidám kis darab, minden alaptechnikával és egy kis pittorico-val megspékelve, kezdőbbek is belevághatnak.


Szint: középhaladó.


 

 

Tárgy-4: Óriás tojás sospeso-val

 

Felhasznált technikák:
Óriás tojás belső elválasztó képpel, kívül rizspapír-pittorico és sospeso kompozícióval. A sospeso trasparente Monica Allegro által kitalált egyedi 3 dimenziós domborító technika, melynek alapja egy különleges, hőre lágyuló termofólia. A tanfolyamon az eredeti fóliával és a domborításhoz szükséges eszközökkel (4 különböző fejű és méretű domborító pálca és egy különleges, szivacs alapú alátétpárna) dolgozunk. Akinek nincs domborító szettje, a jelentkezéskor kérem jelezze, ezek nélkül a tárgy nem készíthető el, de kérésre lehet vásárolni eszközöket.


Szint: haladó

 


 

 

Tárgy-5: Ódon tejes bödön a tavaszi virágoknak.

 

Felhasznált technikák:
Ebben a rusztikus hangulatú cink bödönben jól fog mutatni a tavaszi virágcsokor az ünnepi asztalon. Gyönyörű vintage szalvéták érdekes, pattogott zománchoz hasonlatos repedések közé ékelve, mintha a képek között tényleg éppen lekopni készülne a festék… Mindezek összeárnyalása „hangulatos egésszé” – haladóbbaknak is szép kihívás lesz.


Szint: haladó

 


 

 

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home