A tanfolyam programja 2013.04.12.-re

Ideje: 14:30-18:30

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indítunk péntek délután félnapos, 4 órás tanfolyamokat, ahol rövidebb lélegzetvételű alkotásokat, illetve kezdőbbeknek, újrakezdőknek egyszerűbb tárgyakat is alkalmuk lesz elkészíteni. A foglalkozások Budán, kisebb létszámú (legfeljebb 10 fő) csoportban zajlanak majd.


A mai foglalkozáson szebbnél szebb tavaszi és húsvéti hangulatú tárgyakat, lakásdíszeket fogunk készíteni, különböző alapanyagokra, a découpage legkülönbözőbb technikáival. Van köztük egyszerűbb és bonyolultabb kivitelezésű tárgy, mindenki válogathat tudása, kedve, tetszése szerint….


Szeretettel várunk mindenkit, aki egy kellemes péntek délutánt szívesen eltöltene jó társaságban, örömteli alkotó munkával!

 

 

Tárgy: Tavaszköszöntő, fából készült fali tartó, provanszi hangulatban.

 

Felhasznált technikák:
Egy újabb szép provanszi hangulatú darab, amellyel feldobhatod konyhádat vagy fürdőszobádat vagy ajándékba adva örömet szerezhetsz valakinek. Egyedi készítésű privát rizspapírokat fogunk használni a dekorációhoz. A fafelületet festjük, koptatjuk, antikoljuk, teszünk rá stencil mintát pasta legante segítségével, a végeredmény pedig egy ilyen csodás tárgy lesz, mindenki örömére!
 

Szint: középhaladó.

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home