A tanfolyam programja 2013.04.13.-ra

Ideje: 10:00-18:00

 

Ugye Te is szereted a csokit? Enni és ajándékba adni is. A mai foglalkozáson a legkülönbözőbb formájú, szebbnél szebb csokis dobozokat készíthetsz, amelyek jól jönnek majd a tavaszi névnapokon, Anyák napjára, vagy bármilyen alkalomra, hogy csinos kis bonbonokat ajándékozz bennük. Ezek a dobozkák nemcsak szépek, de hidd el nagy öröm lesz elkészíteni is őket a legkülönbözőbb technikákkal!

 

 

Tárgycsomag-1: Négyszögletes csokis dobozok.

 

Felhasznált technikák:
3 különböző méretű négyszögletes csokis doboz elkészítését tartalmazza ez a tárgycsomag. Minden csokis doboz csodás belső béléssel és csoki elválasztó kartonnal is rendelkezik. A dekoráció történhet választásod szerint: textil bevonattal, scrapbook papírral, az új textil papírral, merített papírral vagy pittorico-pasta legante kombinációval. Jelentkezéskor meg kell jelölnöd a három választott technikát.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

 

 

Tárgycsomag-2: Különleges csoki doboz henger + egy négyszögletes doboz a fenti programcsomagból.

 

Felhasznált technikák:
Érdekes, lapított henger formájú, nagyobb méretű doboz, haladóknak is „ínyencfalat”. Különleges szalvétából álló kollázs és ezt összehangoló pittorico adja a feladat gerincét, melyet patinázás, antikolás, csipke és különböző fémdekorációk tesznek teljessé. A 8 órás tanfolyam időbe a fenti dobozok közül még egy választható mellé, a fent leírt tetszőleges dekorációk valamelyikével.
 

Szint: haladó.

 

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home