A tanfolyam programja 2013.04.26.-ra

Ideje: 14:30-18:30

 

Tárgy-1: Ütött-kopott rózsás teáskanna.

 

Felhasznált technikák:
Régóta, már hosszú évek óta tartogatott és dédelgetett nyersanyagból készült ez a cuki kis darab. Még a Stamperia „fénykorában” vásárolt tuti olasz alapanyagról van szó, gyönyörű fehér kerámia, belül mázas 3 dl-s kannácska (tehát használhatod is!), melyből összesen 8 db várja eljövendő gazdáját, vagyis Téged, hogy a foglalkozáson ehhez hasonló ütött-kopott kannává varázsold, mintha most került volna elő a padlásról, a dédi lomjai közül.


Bevetjük az összes „fegyverarzenált”, hogy a kanna nagyon antik hatású legyen, ezúttal lacca scurente-vel shabbyzunk, koptatunk, csiszolunk, pittorico-zunk és kipróbáljuk az új kétfázisú random repesztőt is, amellyel remek hatású repedéseket tudsz elérni, ha az ecsetet elfelejted. Egyszóval nagyon jó „játék” lesz, amelynek eredményét boldogan tartod majd a kezedben.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

 

Tárgycsomag-2: Négyszögletes csokis dobozok.

 

Felhasznált technikák:
2 különböző méretű négyszögletes csokis doboz elkészítését tartalmazza ez a tárgycsomag. Minden csokis doboz csodás belső béléssel és csoki elválasztó kartonnal is rendelkezik. A dekoráció történhet választásod szerint: textil bevonattal, scrapbook papírral, az új textil papírral, merített papírral vagy pittorico-pasta legante kombinációval. Jelentkezéskor meg kell jelölnöd a három választott technikát.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

 

Életképek:

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home