A tanfolyam programja 2013.04.27.-re

Ideje: 10:00-18:00

 

Felejthetetlen hetet töltöttünk Madeirán februárban, melynek „hozományaként”, az ott megélt emóciók hatásra született ez a különleges irattartó. Képi világába megpróbáltam mindent beleálmodni, ami nagyon Madeira. Ehhez természetesen először terveztem egy papírt, hogy a megfelelő képek a rendelkezésünkre álljanak, melyet nagy örömmel osztok meg Veletek és boldoggá tesz, hogy ez a feladat valószínűleg jól sikerült, mert szinte mindenki az eredeti verziót szeretné elkészíteni. A sziget „emlékeit” szerettem volna összehozni egy különleges kollázsba gyűjtve: a felfedezések és Kolombusz korától kezdve egészen a 19. századig, amikor az arisztokrácia divatba „hozta” a szigetet és az ottani turizmust. Természetesen mindeközben folyamatosan nyílik a papagájvirág és az orchideák… Szerintem ez egy igazi, romantikus découpage téma.

 

 

Tárgy-1: "Madeirai szuvenír" – Egy nagyon különleges irattartó.

 

Felhasznált technikák:
Fa alapanyagra fogunk dolgozni, használunk a kompozícióhoz rengetegféle rizspapírt és némi merített papírt is. A feladat fő gerincét a különböző képek egymásba ágyazása adja, majd ezek mesteri összehangolása és összeárnyalása lesz a legnehezebb feladat. Utána a teljes kompozíciót antikoljuk, melyhez többek között az új random repesztőt is használjuk majd.
 

Szint: haladó.

 

 

 

 

 

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni, vagy az első vagy a második+harmadik tárgy együttes elkészítésére. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home