A tanfolyam programja 2013.05.18.-ra

Ideje: 10:00-18:00

 

Mai témánk igazán nőcis és a vintage minden attribútuma fellelhető a dobozok dekorációin, a korhű képektől kezdve, az antikolt, öregbített színvilágon át a csipke és egyéb kiegészítőkig. Azontúl, hogy ígérem a tanfolyamon igazán öröm is lesz elkészíteni ezeket a tárgyakat, a nap végén egy igen egyedi és csodás tárgy boldog tulajdonosa leszel. Most már csak azt kell eldöntened, hogy melyik variációt választod…

 

 

Tárgy-1: Varrós doboz süllyesztett tetejű dobozra.

 

Felhasznált technikák:
Süllyesztett tetejű, nagy méretű, négyzet alapú doboz ennek a variációnak az alapanyaga. A dekoráció papír része rizspapírból, merített papírból és bagmati papírból épül fel. Az antikolás gerincét az új kétfázisú random repesztő, lacca scurente, olajfesték és egy igen karakteres shabby technika adja. A doboz belső fedelét is gyönyörűen dekoráljuk, csipke és sizzix sablonok kapják majd a főszerepet. A végeredmény egy valóban antik hatású, gyönyörű darab lesz, mintha tényleg a dédnagymamától örökölted volna!

Szint: haladó.

 

 

 

 

 

Tárgy-2: Varrós doboz textil papírral.

 

Felhasznált technikák:
Nagy méretű, szintén négyzet alapú doboz, gyönyörű, egyedi gyártású, nehéz fából, belseje varrós doboznak osztva 6 kisebb és 1 nagy rekesszel. Hangsúlyos szerepet kap a dobozfedél dekorációján az új textilpapír, melyből természetesen más képek is rendelkezésedre állnak majd a tanfolyamon. Szintén a fedél érdekessége a női portéval készített, antikolt, repesztett képeslap utánzat. Ennél a doboznál is, csakúgy, mint a másiknál, használunk majd merített papírt, rizspapírt, scrapbook papírt, valamint random repesztőt, lacca scurente-t, olajfestéket. A végső összhatást itt is csipke és a különböző fémveretek adják.


Szint: haladó.

 

 

 

 

Életképek a foglalkozásról:

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni, vagy az első vagy a második+harmadik tárgy együttes elkészítésére. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home