A tanfolyam programja 2013.05.31.-re

Ideje: 14:30-18:30

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indítunk péntek délután félnapos, 4 órás tanfolyamokat, ahol rövidebb lélegzetvételű alkotásokat, illetve kezdőbbeknek, újrakezdőknek egyszerűbb tárgyakat is alkalmuk lesz elkészíteni. A foglalkozások Budán, kisebb létszámú (max.10 fő) csoportban zajlanak majd. Szeretettel várunk mindenkit, aki egy kellemes péntek délutánt szívesen eltöltene jó társaságban, örömteli alkotó munkával!

 

 

Tárgy-1: Antikolt virágkaspó kőből.

 

Felhasznált technikák:
Különleges dekorációt készítünk egy érdekes alapanyagra, mely gyönyörű dísze lesz lakásodnak, teraszodnak. A legszebb virágos új rizspapírokat használjuk majd a dekorációhoz, klasszikus pittorico-val, részleges aranyozással és többféle antikolási technikával.

 

Szint: középhaladó.


Részvételi díj: 6900.-Ft

 

 

 

 

Tárgycsomag-2: Felakasztható dekorációk bádogszívekre.

 

Felhasznált technikák:
Két kisebb vagy egy nagy bádogszívet készíthetsz el a 4 órás foglalkozás alatt, melyeknek természetesen mindkét oldalát dekoráljuk. Tetszés szerint választhatod meg a technikákat is, legyen az shabby chic, egy vagy kétfázisú repesztés, antikolás, csipketechnika stb. Ugyanez igaz a rizspapírokra, szalvétákra is, ez a téma olyan sokrétű, hogy bármilyen téma jó lesz hozzá: virágos, nosztalgia, vagy vintage, a végeredmény pedig mindenképpen mutatós!
 

Szint: középhaladó.


Részvételi díj: 6900.-Ft/2 kisebb szív

                     5900.-Ft/1 nagyobb szív

 

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home