A tanfolyam programja 2013.06.01.-re

Ideje: 10:00-18:00

 

Tárgy-1: Découpage fantázia festővászonra.

 

Felhasznált technikák:
Igazi, kasírozott művész festővászonra fogunk dolgozni. A feladat nehéz, haladóknak való. A kép alapja rizspapír, egy nagy vagy több kisebb képből összeállított kompozíció, melyet a kép témájának megfelelően egészítenek majd ki a különböző technikák, mint domború stencil, repesztés, repesztő paszta, aranyozás, antikolás stb. Természetesen több képből lehet majd választani, igazi kihívás, hogy egyedi szépséges lakásdíszt készíts a falra!

 

Szint: haladó (elkészítési idő cca 8 óra)

 

 

 

 

Tárgy-2: Antikolt virágkaspó kőből.

 

Felhasznált technikák:
Különleges dekorációt készítünk egy érdekes alapanyagra, mely gyönyörű dísze lesz lakásodnak, teraszodnak. Két variáció készült a témára. A virágosnál a legszebb virágos új rizspapírokat használjuk majd a dekorációhoz, klasszikus pittorico-val, részleges aranyozással és többféle antikolási technikával. A portugál azulejokat idéző csempeutánzatnál a Decoria kétfázisú színrepesztőjével érjük majd el a csempeszerű hatást.

 

Szint: középhaladó (elkészítési idő cca 4 óra)


 

 

 

 

 

Tárgycsomag-3: Felakasztható dekorációk bádogszívekre.

 

Felhasznált technikák:
Két kisebb vagy egy nagy bádogszívet készíthetsz el a 4 órás foglalkozás alatt, melyeknek természetesen mindkét oldalát dekoráljuk. Tetszés szerint választhatod meg a technikákat is, legyen az shabby chic, egy vagy kétfázisú repesztés, antikolás, csipketechnika stb. Ugyanez igaz a rizspapírokra, szalvétákra is, ez a téma olyan sokrétű, hogy bármilyen téma jó lesz hozzá: virágos, nosztalgia, vagy vintage, a végeredmény pedig mindenképpen mutatós!
 

Szint: középhaladó (elkészítési idő cca 4 óra)


 

 

 

Életképek, tárgyfotók a foglalkozásról:

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Lehet jelentkezni egész napra, vagy fél napra is. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home