A tanfolyam programja 2013.06.15.-re

Ideje: 10:00-18:00

 

Két éve egyik kedvenc dekorációs témánk volt a hajkefék díszítése a découpage különböző technikáival. Most itt egy van hasonlóan hálás téma, a kézitükör, amely minden hölgy (életkortól függetlenül kisebb és nagyobb) toalett asztalának szép és hasznos kiegészítője lehet. Gyere és készíts magadnak, barátnődnek, kislányodnak, unokádnak egy gyönyörű és egyedi tükröt, amelynek egész biztosan mindenki megbecsült kincse lesz!

 

Tárgy-1: Nagy méretű kézitükör (35 cm) dekorációja.

 

Felhasznált technikák:
Ennek a mintadarabnak a dekorációja egy érdekes, haladóknak való, több technikából álló kombinációra épül. Elkészítésénél többek között alkalmazni fogunk 3 D-s stencilmintát pasta legante-vel, aranyozást füstfóliával, és erre épülő pittoricot.

 

Szint: középhaladó/haladó

 

 

 

 

Tárgy-2: Kisebb méretű kézitükör (25 cm) dekorációja.

 

Felhasznált technikák:
A kisebb tükör mintadarabjának dekorációja a különböző szalvéták, rizspapírok kollázsszerű kombinációjára épül, melyet szintén pittorico emel végül összhangra. Rengeteg gyönyörű szalvéta és rizspapír áll majd rendelkezésedre, hogy elkészítsd saját, testre szabott tükröd dekorációját.

 

Szint: középhaladó/haladó
 

 

 

 

Tárgycsomag-3: Mécses tartó üvegkehely a vintage shabby jegyében.

 

Felhasznált technikák:
A most divatos lakberendezési stílus, a vintage shabby jegyében készítjük el ezt a rusztikus-romantikus-csipkés mécsestartót, amely teraszod, lakásod hangulatos kiegészítője lesz.
 

Szint: középhaladó
 

 

Életképek és tárgyfotók a foglalkozásról:

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni két szabadon választott tárgy elkészítésével. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home