A tanfolyam programja 2013.06.29.-re

Ideje: 10:00-18:00

 

A nyári szünet előtti utolsó tanfolyamon szép tárgyakat fogunk készíteni, csupa újszerű ötlettel és technikával, aminek jó hasznát fogod venni a nyáron. A száradási időket kihasználva, párhuzamosan két különböző tárgyon dolgozunk majd a nap folyamán.

Figyelem: Az egyes tárgyak hosszabb száradási ideje miatt keletkező holtidők a tárgyak együttes elkészítésére optimális, ezért csak egész napra lehet jelentkezni.

 

 

Tárgy-1: Üvegváza különleges dekorációja.

 

Felhasznált technikák:
Minden ízében extravagáns váza lesz a mai tanfolyam főszereplője. Egy nagyon különleges, újszerű alapfelület adja a kompozíció gerincét, amely aranyozott, de mégis átlátszó, opálos, repesztett és antikolt is egyben, szintén egy nagyon különleges formájú, asszimetrikus szív alakú üvegvázán. A papírkompozíció picit vintage, de hangulatában és színvilágában inkább a keleties hatások felé hajlik. Egyszóval nagyon izgalmas, szép feladat lesz, igazi technikai kihívás haladóknak is!

 

Szint: haladó

 

 

 

 

Tárgy-2: Nyaklánc készítés süthető ékszergyurmából.

 

Felhasznált technikák:
Gyönyörű medálokat készítünk süthető ékszergyurmából, különböző technikákkal. Mindenki választhat tetszés szerint az mandala típusú, a kelti orientális vagy a klasszikus szalvétával dekorált változat között. A medálokat bőrszíjra fűzzük és máris megvan a legújabb nyári nyakbavalód! A tanfolyam részvételi díja két nyaklánc elkészítését tartalmazza.

 

Szint: középhaladó
 

 

 

Életképek és tárgyfotók a foglalkozásról:

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Csak egész napra lehet jelentkezni, a tárgyak együttes elkészítésére.

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/tárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni két szabadon választott tárgy elkészítésével. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home