A tanfolyam programja 2013.09.21.-re

Ideje: 10:00-18:00

 

Egy vadonatúj olasz 3 D-s technika mutatkozik be a mai tanfolyamon, amely „Decomodel” néven lép a piacra az őszi szezon újdonságaként. A domborítások fehér laminált fólia segítségével készülnek speciális eszközökkel, majd díszítő rátétként épülnek bele a kompozíciókba. Bármilyen felületre illeszthetők, az új fényes effekt lakkal kezelve nagyon szép porcelán hatású 3 D-s díszítéseket hozhatunk létre.

 

Tárgy: Különleges ékszeres láda 3 D-s virágrátéttel.

 

Felhasznált technikák:
Ismét nagyon igényes, magyar kézműves által készített fa alapanyagra fogunk dolgozni. A képi kompozícióhoz többféle papírt fogunk használni, rizspapírt, rizsszalvétát, privát nyomatot. A feladat első részét – természetesen a megfelelő alapozás után - a különböző képek egymásba ágyazása, majd ezek mesteri összehangolása és összeárnyalása adja. Utána elkészítjük a 3 D-s díszítő elemeket, rádolgozzuk a kompozícióra, összehangoljuk a színeket, továbbdekoráljuk a virágokat. Igazi, haladóknak való „découpage csemege”!
 

Jelentkezéskor meg kell jelölnöd, hogy melyik doboz-verziót szeretnéd elkészíteni a foglalkozáson!

 

Szint: haladó

 

 

 

 

 

 

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home