A tanfolyam programja 2013.09.22.-re

Ideje: 10:00-18:00

Egy vadonatúj olasz 3 D-s technika mutatkozik be a mai tanfolyamon, amely „Decomodel” néven lép a piacra az őszi szezon újdonságaként. A domborítások fehér laminált fólia segítségével készülnek speciális eszközökkel, majd díszítő rátétként épülnek bele a kompozíciókba. Bármilyen felületre illeszthetők, az új fényes effekt lakkal kezelve nagyon szép porcelán hatású 3 D-s díszítéseket hozhatunk létre.

Figyelem! Ez a nap pótnap is egyben, ahol a kezdőbbek egyszerűbb tárgyak is készíthetnek más technikával, ezeket a mintadarabokat is hamarosan közzétesszük!

 

Tárgy-1: Különleges ékszeres láda 3D-s virágrátéttel.

 

Felhasznált technikák:
Ismét nagyon igényes, magyar kézműves által készített fa alapanyagra fogunk dolgozni. A képi kompozícióhoz többféle papírt fogunk használni, rizspapírt, rizsszalvétát, privát nyomatot. A feladat első részét – természetesen a megfelelő alapozás után - a különböző képek egymásba ágyazása, majd ezek mesteri összehangolása és összeárnyalása adja. Utána elkészítjük a 3 D-s díszítő elemeket, rádolgozzuk a kompozícióra, összehangoljuk a színeket, továbbdekoráljuk a virágokat. Igazi, haladóknak való „découpage csemege”!
 

Jelentkezéskor meg kell jelölnöd, hogy melyik doboz-verziót szeretnéd elkészíteni a foglalkozáson!

 

Szint: haladó

 

 

 

 

 

 

Tárgy-2: Díszüveg 3 D-s virágokkal.

 

Felhasznált technikák:
Egyszerűbb tárgyon és rövidebb (félnapos ) idő alatt is elsajátíthatod az új olasz 3 D-s technikát, amely a Decomodel névre hallgat. Szép díszüveget készítünk, amelyet például fürdősóval megtöltve ajándékba is adhatsz.
 

Szint: középhaladó/haladó

 

 

 

 

Tárgy-3: Üvegváza – Découpage pittorico rizspapíros alapra .

 

Felhasznált technikák:
A kezdőbbek kedvéért ismétlünk egy alapvető découpage technikát, a découpage pittoricot rizspapíros alapra. Természetesen bármilyen szalvétával vagy rizspapírral elkészítheted majd a vázát, a lényeg a technika elsajátításán lesz.

 

Szint: újrakezdő

 

 

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Lehet jelentkezni egész vagy fél napra is.

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home