A tanfolyam programja 2013.10.05-re és 10.26-ra

Ideje: 10:00-18:00

FIGYELEM: Két alkalmas, egymásra épülő foglalkozások!!!!

Közkívánatra megismételjük a nyári monoszlói tábor egyik tanfolyami darabjának, az órás fali tárolónak az elkészítését. Mivel ez a tárgy nagy mérete és az alkalmazott technikák száradási ideje miatt nem készíthető el önmagában 8 óra alatt, ezért egy másik tárggyal párhuzamosan, a két foglalkozás 8-8 órájában fogjuk őket elkészíteni!

Részvételi díj: 22.500.-Ft, a két tárgy együttesen (elkészítési ideje cca. 16 óra)

 

 

Tárgy-1: Fali tároló rekeszekkel és beleépített órával.

 

Felhasznált technikák:
A fali tároló a vintage shabby jegyében készül, hangsúlyosan koptatott és antikolt provanszi stílusban, ehhez elsősorban shabby chic alaptechnikát és shabby stencil technikát alkalmazunk majd. Ehhez jönnek kiegészítőként a pittorico, antikolás, részleges repesztés, pecsételés.
 

Szint: haladó

 

 

 

Tárgy-2: Kerámai kancsó romantikus vintage hangulatú dekorációval.

 

Felhasznált technikák:
Újabb szép darabbal bővült a kerámia repertoár, ezúttal egy belül mázas vizes kancsóval, amely nem csak szép, hanem hasznos tárgyunk is lehet, pl. limonádés kancsónak vagy virágvázának. Ezúttal falusias hangulatú dekorációt álmodtam a kerámia felületre, csipkedíszítéssel, ahogyan még nem csináltunk, sok-sok pittorico-val és patinás antikolással.
 

Szint: haladó

 

 

Helyszín: Polgárok Háza, 1089 Budapest, Visi Imre utca 6. (térkép)

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home