A Kreatív Alkotóműhely és Börze két napos rendezvényre kitelepülő tanfolyam programja 2013.11.23 és 24-re

 

Ideje: 10-18 óra között
 

A Kreatív Alkotóműhely és Börze kiállításon szeretnénk mindenkihez közel hozni és bemutatni a découpage-t, ezt a csodálatos kreatív technikát, mellyel csodálatos tárgyakat alkothatsz, hihetetlen variabilitással. Ezért kezdők és haladók részére egyaránt kínálunk elkészíthető tárgyakat, sőt a Manóműhelyben a gyerekek is velünk alkothatnak!

 

Figyelem! Mivel a helyek korlátozottak, a foglalkozáson való részvételt csak előzetes bejelentkezés és helyfoglalás alapján tudjuk garantálni, hogy Te is velünk alkothass!

 

 

Tárgy-1: Keretes fa karácsonyfa díszek árnyalással, 3 D effektekkel.

 

Különböző formákból (harang, fenyőfa, csillag, szív stb) választhatsz és a legkülönbözőbb gyönyörű rizspapírok állnak majd rendelkezésedre, hogy kedved szerint alkothass csodaszép díszt, közben megismerkedhetsz az árnyalással is alapszinten (découpage pittorico).
 

Szint: kezdő.

 

 

 

Tárgy-2: Karácsonyi kerámia csengő különböző technikákkal.

 

Kerámia csengő az alapja ennek a csinos karácsonyi darabnak, melynek elkészítésénél 3 különböző technikából is választhatsz, úgy mint découpage pittorico, pittorico csipkepapírral, vagy pittorico domború antikolással. A mintadarabok csupán ötletadóak, rengeteg csodaszép rizspapírból választhatsz majd kedved szerint.
 

Szint: újrakezdő/ középhaladó.

 

 

 

 

 

Tárgy-3: Kerámia lencse bonbonier különböző technikákkal.

 

Szép lencse alakú bonbonier fehér kerámiából, melynek elkészítésénél szintén 3 különböző technikából is választhatsz, úgy mint découpage pittorico, pittorico csipkepapírral, vagy pittorico domború antikolással. A mintadarabok csupán ötletadóak, rengeteg csodaszép rizspapírból választhatsz majd kedved szerint.
 

Szint: újrakezdő/ középhaladó.

 

 

 

 

Tárgy-4: Fa karperec különböző csipkés díszítésekkel.

 

Fából készült karperec alapra készíthetsz csodás karkötőt découpage pittorico valamint csipkepapír, rizsszalvéta és csipke kombinációjával. A mintadarabok csupán ötletadóak, rengeteg csodaszép rizspapírból és csipkepapírból választhatsz majd kedved szerint.
 

Szint: újrakezdő/ középhaladó.

 

 

 

Tárgy-5: Különleges, galléros tölcsér formájú ajtódísz kerámiából.

 

Egyedileg tervezett és nagyon igényesen kivitelezett natúr kézműves kerámia az alapja ennek a különleges ajtódísznek, amely csodás és romantikus karácsonyváró hangulatot idéz. Mindkét mintadarab többféle découpage technika ötvözésével készült, mint a découpage pittorico és különböző 3 D-s csipketechnikák. Haladóknak való tárgy, de igény szerint elkészíthető egyszerűbb verzióban is.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

Tárgy-6: Különleges jeges hatású ablakdísz découpage pittorico-val és csipkepapírral.

 

Különleges keretes ablakdísz, csodás vintage hangulatú rizspapírral, découpage pittorico-val és csipkepapírral kombinálva, gyöngy, csillám, strassz és hópehely díszítésekkel.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

Képek a két napról

Helyszín: Lloyd Stúdió és Rendezvényközpont, Budaörs, Gyár utca 2. Bitep Ipari Park (térkép).

 

Figyelem! A Déli pályaudvarról transzferbuszok indulnak majd fél óránként a Börze helyszínére, melyről további információt a Börze Facebook oldalán találsz https://www.facebook.com/kreativborze

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home