A Kreatív Alkotóműhely és Börze két napos rendezvényre kitelepülő gyermek-tanfolyam programja 2013.11.23 és 24-re

 

Ideje: 10-18 óra között
 

A Kreatív Alkotóműhely és Börze kiállításon szeretnénk mindenkihez közel hozni és bemutatni a découpage-t, ezt a csodálatos kreatív technikát, mellyel csodálatos tárgyakat alkothatsz, hihetetlen variabilitással. Ezért kezdők és haladók részére egyaránt kínálunk elkészíthető tárgyakat, sőt a Manóműhelyben a gyerekek is velünk alkothatnak!

 

Figyelem! Mivel a helyek korlátozottak, a foglalkozáson való részvételt csak előzetes bejelentkezés és helyfoglalás alapján tudjuk garantálni, hogy Te is velünk alkothass!

 

 

Tárgy-1: Keretes fa karácsonyfa díszek koptatott technikával (shabby).

 

Különböző formákból (harang, fenyőfa, csillag, szív stb) választhatsz és a legkülönbözőbb gyönyörű rizspapírok állnak majd rendelkezésedre, hogy kedved szerint alkothass csodaszép díszt, közben megismerkedhetsz a découpage alapjaival.
 

Szint: kezdő.

 

 

 

 

Tárgy-2: Medalion egyfázisú, vagyis színrepesztéssel.

 

Szétnyitható műanyag medalionból készítjük el ezt a szép díszt. Gyönyörű rizspapírok állnak majd rendelkezésedre, hogy kedved szerint alkothass csodaszép díszt, közben megismerkedhetsz a découpage egyik alaptechnikájával a színrepesztéssel.
 

Szint: kezdő.

 

 

 

 

Tárgy-3: Karácsonyi gömbök többféle technikával, rizspapírral, repesztéssel, belső elválasztóval, választásod szerint.

 

Szétnyitható műanyag gömbökből készítjük el ezt a szép díszt. Gyönyörű rizspapírok állnak majd rendelkezésedre, hogy kedved szerint alkothass csodaszép díszt, közben megismerkedhetsz a découpage egyik alaptechnikájával a színrepesztéssel és a rizspapíros dekorációval.
 

Szint: kezdő.

 

 

 

Tárgy-4: Pici teamécses tartók rizspapíros technikával.

 

Teamécses tartó pohárkát dekorálhatsz egyszínű és nyomott mintás rizspapír segítségével, szép dekoráció a karácsonyi asztalra! Gyönyörű rizspapírok állnak majd rendelkezésedre, hogy kedved szerint alkothass, közben megismerkedhetsz a découpage egyik alaptechnikájával a rizspapíros dekorációval.
 

Szint: kezdő.

 

 

 

Tárgy-5: Karácsonyi gyertya alátét tálkával.

 

Gyertyát dekorálunk rizspapírral, csillámzselével és kontúrmatricával. Háromszögletű üvegtálkát is készítünk hozzá, melyet csipkepapírral és fémveretekkel is díszítünk. Gyönyörű rizspapírok állnak majd rendelkezésedre, hogy kedved szerint alkothass.
 

Szint: kezdő.

 

 

 

Tárgy-6: Karácsonyi ajtódísz – Tegola házikó.

 

Különleges formájú kerámia tegolára „építünk” karácsonyi házikót, hogy megfelelő ajtódísszel várhasd az ünnepeket. A dekorációhoz használunk majd rizspapírt, struktúr, hó és csillámpasztát is.
 

Szint: kezdő/középhaladó.

 

 

Életképek a két napról

Helyszín: Lloyd Stúdió és Rendezvényközpont, Budaörs, Gyár utca 2. Bitep Ipari Park (térkép).

 

Figyelem! A Déli pályaudvarról transzferbuszok indulnak majd fél óránként a Börze helyszínére, melyről további információt a Börze Facebook oldalán találsz https://www.facebook.com/kreativborze

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home