A Gödöllői Királyi Kastély karácsonyi két napos rendezvényre kitelepülő tanfolyam programja 2013.12.14 és 15-re

 

Ideje: 10-18 óra között
 

A Gödöllői Királyi Kastélyban csodálatos az Advent, a karácsonyi készülődés. A kastély miliője egyedülálló hangulatot kínál kézműves vásárhoz és a kreatív alkotáshoz egyaránt. Gyere el Te is, nézz körül a vásár forgatagában, egyél egy finom süteményt a kastély kávézójában, járd be a kastély termeit Sisi nyomdokain és nem utolsó sorban alkoss velünk csodás tárgyakat!

 

Figyelem! A helyek korlátozottak a foglalkozásokhoz előzetes bejelentkezés és helyfoglalás szükséges, csak így tudjuk biztosítani, hogy Te is velünk alkothass!

 

Az alább felsorolt tárgyak mellett, pótlólag, itt lehet elkészíteni a november 23-24 kreatív hétvége tárgyait is, a listát itt találod: http://www.globealcontact.hu/Corso_131123.html, ezek a tárgyak elkészíthetők igény szerint Sisis képekkel is.

 

 

Tárgy-1: Vintage fadíszek.

 

Scrapbooking, csipke, szalag, veret, strassz, csillám stb.. kiegészítőkkel.
Különböző formákból (csillag,hópehely, hintaló, korcsolya) választhatsz és különleges új norvég és svéd scrapbook papírok állnak majd rendelkezésedre, hogy kedved szerint alkothass csodaszép díszt. A díszek mindkét oldalát dekoráljuk.
 

Szint: újrakezdő/ középhaladó.

 

 

 

Tárgy-2: Karácsonyi vintage fakártyák, ajándékkísérőnek, dísznek.

 

Scrapbooking, csipke, szalag, veret, strassz, csillám stb.. kiegészítőkkel. A most nagyon divatos vintage fakártyákra választhatsz a különleges új norvég és svéd scrapbook papírokból. A kártyák mindkét oldalát dekoráljuk.
 

Szint: újrakezdő/ középhaladó.

 

 

 

Tárgy-3: Vintage napló fa vintage kártya kísérővel.

 

Scrapbooking, csipke, szalag, veret, strassz, csillám stb.. kiegészítőkkel. Csodálatos naplót és hozzá illő vintage fakártyát készíthetsz különleges új norvég és svéd scrapbook papírokból. Férfi vagy női verzió is választható a rendelkezésre álló papírokból.
 

Szint: újrakezdő/ középhaladó.

 

 

 

Tárgy-4: Viktoriánus karácsonyfa dísz.

 

Nagyon különleges, csodás formájú függő karácsonyfa dísz, melynek középső részét rizspapírral dekoráljuk, utána découpage pittoricot és háttérfestést alkalmazunk. A domború részeket antikoljuk, aranyozzuk. Készítheted karácsonyi és Sisi képpel egyaránt.
 

Szint: középhaladó.

 

 

 

Tárgy-5: Kerámia szív bonbonier különböző technikákkal.

 

Szép szív alakú bonbonier fehér kerámiából, melynek elkészítésénél 3 különböző technikából is választhatsz, úgy mint découpage pittorico, pittorico csipkepapírral, vagy pittorico domború antikolással. Sisis és egyéb verziót is készíthetsz, választásod szerint.
 

Szint: középhaladó.

 

 

 

Tárgy-6: Vintage ékszerek.

 

Testre szabott egyedi divatékszert készíthetsz a legújabb vintage ékszer divatnak megfelelően. Gyönyörű, nőies darabokat készítünk antikolt fémveretek (antikolt ezüst, réz vagy bronz színben), domború üveglencsék, a legkülönbözőbb gyöngyök, swarowski kristályok, resin virágok felhasználásával és speciálisan az ékszerekhez készített rizspapírokkal. Mindenki saját ízlése szerint válogathat a legkülönbözőbb alapanyagokból, színekből és készíthet teljesen egyedi ékszereket. Az ékszereket Sisis vagy más képpel is elkészítheted.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

Tárgy-7: Nagy méretű ékszeres láda.

 

Igényesen kivitelezett kézműves famunka az alapja ennek a szép, lábakon álló ládikának. Az újhullámos digitális découpage papírokat használjuk a láda alapdekorációjának díszítéséhez, a középső rátéthez pedig lézernyomatot. Découpage pittorico egészíti ki a kompozíciót.
Haladóknak való nehezebb feladat, igény szerint elkészíthető Sisis és más papírral is.
 

Szint: haladó.

 

 

Életképek a két napról:

 

Helyszín: Gödöllői Királyi Kastély, földszinti különterem

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home