A két alkalmas tanfolyam programja 2014.02.22-re és 23-ra

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

Mint minden évben, idén is hódolunk „Velence-imádatomnak”, és februárban, a karnevál idején ezzel kapcsolatos témát dolgozunk fel egy foglalkozáson.

 

Tárgy-1: Velencei fantázia óriás tárolóra.

 

Felhasznált technikák:
A karnevál a csodák, álmok és a varázslatok meséje. Ennek a varázslatnak adózunk majd ezzel a pazar, óriás méretű, henger alakú fatárolóval. Csodálatos maszkok és fantáziaképek, lebegő nőalakok és egy csipet fehér köd, amely sejtelmes fehér fátyolként borít be mindent egy titokzatos téli éjszakán a lagúnák felett. Ezt álmodjuk meg rengetegféle papírból és különböző képi elemekből, pittorico-val varázsoljuk harmonikus egységgé és némi arannyal, csillámmal, ékkövekkel fűszerezzük. Lelkednek is garantáltan komplex kikapcsolódás lesz a hétköznapokból!
 

Szint: felsőhaladó.

 

Részvételi díj: 13500.-Ft (elkészítése kb. 8 óra).

 

 

 

 

 

 

Tárgy-2+3: Maszk bonbonier és maszkos nyakék.

 

Felhasznált technikák:
Velencéből hozott, maszk formájú bonbonier alapján készíttettem fehér kerámiából ennek a kis ékszertárolónak az alapját. Igazi velencei maszkot varázsolunk rá többféle csipketechnika, árnyalásos festés, 3 D-s szegély és ciráda építés, aranyozás segítségével. A száradási időket kihasználva készítünk hozzáillő nyakéket is, fém, kerámia, géz és csipke kombinációból építünk egy különleges maszk medált, amely igazi alkalmi nyakéked lehet, nemcsak a karnevál idején!
 

Szint: haladó.

 

Részvételi díj: 10000.-Ft , 2+ 3 tárgy együttesen (elkészítése kb. 8 óra).

 

 

 

 

Pillanatok a 22.-i foglalkozásról

Pillanatok a 23.-i foglalkozásról

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home