A Kreatív Alkotóműhely és Börze két napos rendezvényre kitelepülő gyermek-tanfolyam programja 2014.03.29 és 30-ra

 

Ideje: 10-18 óra között
 

A Kreatív Alkotóműhely és Börze kiállításon szeretnénk mindenkihez közel hozni és bemutatni a découpage-t, ezt a csodálatos kreatív technikát, mellyel csodálatos tárgyakat alkothatsz, hihetetlen variabilitással. Ezért kezdők és haladók részére egyaránt kínálunk elkészíthető tárgyakat, sőt a Manóműhelyben a gyerekek is velünk alkothatnak!

 

Figyelem! Mivel a helyek korlátozottak, a foglalkozáson való részvételt csak előzetes bejelentkezés és helyfoglalás alapján tudjuk garantálni, hogy Te is velünk alkothass!

 

 

Tárgy-1: Húsvéti dísztojások.

 

Húsvéti dísztojások rizspapíros alapra, különböző szalvétás dekorációval, rengetegféle képből választhatsz, virágtündéres, húsvéti állatos, kakasos, virágos stb. A tojásokat csinos szalagokkal, tollakkal, pillangókkal is dekoráljuk.
 

Szint: kezdő.

 

Részvételi díj: 2000.- Ft/tojás (elkészítése cca. 1-1,5 óra).

 

 

 

Tárgy-2: Kakasos ajtódísz.

 

Vidám, tavaszi húsvéti hangulatú ajtódíszt készíthetsz vágott falapok, szalagok, tengerészzsinór, tollak stb. felhasználásával. Többféle vágott alap (tojás, locsolókanna, virág stb.) közül választhatsz, szalvétákból szintén színes kínálat áll majd rendelkezésedre.
 

Szint: kezdő.

 

Részvételi díj: 2000.- Ft (elkészítése cca. 1-1,5 óra).

 

 

 

Tárgy-3: Fatörzs képek.

 

Készíts fatörzsből képet a szobád falára! Többféle formájú alapból és rengeteg képből lehet választani, fiúknak, lányoknak való mintákból egyaránt!
 

Szint: középhaladó.

 

Részvételi díj: 3000.- Ft (elkészítése cca. 1,5-2 óra).

 

 

Helyszín: Lloyd Stúdió és Rendezvényközpont, Budaörs, Gyár utca 2. Bitep Ipari Park (térkép).

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home