A tanfolyam programja 2014.04.05.-re

Ideje: 10:00-18:00

 

Új découpage tanfolyamsorozatot indítunk az Esztergom szívében található Kroki Hobby http://www.krokihobby.hu/ szervezésében, mely Magyarország egyik legszínvonalasabban összeválogatott árukínálatát mondhatja magáénak. Ott minden alapanyag rendelkezésedre áll, ami csak szem-szájnak ingere, így korlátok nélkül alkothatsz velünk, amelyhez minden szükséges eszközt, alapanyagot megkapsz, és ötletekben sem lesz hiány. Megismerkedhetsz a tradicionális olasz découpage minden technikájával és fortélyával, kezdve egészen az alapoktól egészen a művészi kivitelezésű szuperhaladó tárgyaikig. A kezedet és a fantáziádat is „vezetjük”, hogy beléphess velünk a határtalan szépség és kreativitás birodalmába! Mindenkit szeretettel várunk, gyere alkoss velünk Te is!
 

Az első alkalommal húsvéti-tavaszi témájú tárgyakat készítünk, fókuszban pedig a különböző rizspapíros technikák és dekorációk állnak.
 

 

Tárgy-1: Papírmasé tojás bonbonier a húsvéti csokiknak.

 

Felhasznált technikák:
A mai tanfolyami nap legegyszerűbb tárgya, amelynek elkészítésébe bárki bátran belevághat. Ismerkedés az alaptechnikákkal, megtanuljunk hogyan kell alapozni, mivel és hogyan ragasztunk kétféleképpen rizspapírt, belekóstolunk az árnyalásba és megtudjuk mi is az a fröcsköléses technika. A tanfolyamon rengetegféle papírból választhatsz, a mintadarab csak egy ötlet, más verziót is lehet készíteni.
 

Szint: kezdő/újrakezdő.

 

Részvételi díj: 4500.-Ft , (elkészítése kb. 3 óra).

 

Lehetséges kezdési időpontok: 10 órától vagy 14 órától

 

 

 

Tárgy-2: Díszüveg fürdősónak vagy bármi másnak.

 

Felhasznált technikák:
Díszüveg dekorációja rizspapír és csipkepapír kombinációjával, kihasználva az üveg különleges formáját. Az alapfelület elkészítése után itt is különböző rizspapírokból állítjuk össze a képi kompozíciót és megismerkedünk az árnyalásos technika (pittorico) rizspapíron alkalmazott szabályaival. A tanfolyamon rengetegféle papírból választhatsz, a mintadarab csak egy ötlet, más verziót is lehet készíteni.
 

Szint: újrakezdő/középhaladó.

 

Részvételi díj: 5900.- Ft (elkészítése kb.4-5 óra).

 

Lehetséges kezdési időpontok: 10 órától vagy 14 órától

 

 

 

Tárgy-3: Különleges üvegflaska a húsvéti tojáslikőrnek.

 

Felhasznált technikák:
Különleges, teljesen egyedi technikát és vintage hangulatú dekorációt alkalmazunk ezen az üvegen, amelynek egy részét szintén rizspapír adja. Csipkekeményítést és különleges, antikolt hatású gyűrt felületet varázsolunk a rizspapír kompozícióhoz, melyet csipke, stencillel díszített lézervágott húsvéti forma egészít ki, így egy tárgyon igazán sokféle technikába kóstolhatsz bele. A tanfolyamon rengetegféle papírból választhatsz, a mintadarab csak egy ötlet, más verziót is lehet készíteni.
 

Szint: újrakezdő/középhaladó.

 

Részvételi díj: 6900.- Ft (elkészítése kb.5-6 óra).

 

Kezdési időpont: 10 órától

 

 

 

Helyszín: Kroki Hobby, 2500 Esztergom, Simor J.u.56-58.

(térkép: http://www.krokihobby.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=5 )

 

Jelentkezés:

Személyesen: Kroki Hobby, 2500 Esztergom, Simor J.u.56-58

E-mailben: zsofia.kardos@casamiabella.hu

               info@krokihobby.hu

 

A jelentkezést a tanfolyam díjának 50%-s előlegfizetésével tekintjük fixnek. Az elkészítendő mintatárgyak nyitvatartási időben bármikor megtekinthetők a Kroki Hobby üzletében.

Lehet jelentkezni egy tárgy, vagy párhuzamosan két tárgy elkészítésére a fent leírtak alapján és kezdési időpont szerint.
Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyat/kat szeretné elkészíteni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik..

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home