A két alkalmas tanfolyam programja 2014.04.12-re és 13-ra

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

A tavaszi időszak egyik legkedvesebb témája a húsvéti készülődés. A húsvéti dekorációkhoz készítünk most szebbnél szebb tárgyakat, melyek emelik majd lakásod ünnepi hangulatát, vagy ajándékként kedveskedhetsz velük.

 

Tárgy-1: Vintage kosár tavaszi hangulatú képekkel.

 

Felhasznált technikák:
Nyolcszögletű, keményfából készült igényes kézimunka az alapja ennek a szépséges kosárnak. Haladóknak való darab, rengeteg papír kombinációjával, még több pittorico-val, antikolással, kétfázisú részleges repesztéssel és egy olyan festési technikával, amellyel még jobban hangsúlyozni tudod a kész kompozíció "avittas" hatását!
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

 

Tárgy 2+3: Kerámia tojások dekorációi – Fabergé tojás veretekkel és csipkés kerámia tojás .

 

Felhasznált technikák:
A nagyobb méretű elegáns kerámia tojás az angol vidéki udvarházak stílusát idézi, márványozott aranyozással, domború aranydíszítésekkel csinos veret kiegészítőkkel, ékszert vagy csokoládét is tárolhatsz benne és nemcsak Húsvétkor szépítheti lakásodat. Többféle képpel és színkombinációban készíthető el.
A csipkés kerámia tojás vagy szív csodás, kézzel csipkézett filigrán darab, melyhez gyönyörű rizspapírokból választhatsz motívumokat. A fabergé tojás mellett kettőt készíthetsz el a csipkézett tojásból vagy szívből, választásod szerint.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

 

 

Életképek az első napról:

Életképek a második napról:

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home