A tanfolyam programja 2014.04.20.-re

Ideje: 10:00-18:00

 

A Gödöllői Királyi Kastély tavaszköszöntő programja az Ibolya-nap, ahol minden Sisi kedvenc virága, az ibolya körül forog. A megújult, egyre szépülő kastély miliője egyedülálló hangulatot kínál kézműves vásárhoz és a kreatív alkotáshoz egyaránt. Gyere el Te is, nézz körül a vásár forgatagában, egyél egy finom süteményt a kastély kávézójában, járd be a kastély termeit Sisi nyomdokain és nem utolsó sorban alkoss velünk csodás tárgyakat! Nagyon szép húsvéti programban lesz részed, hozd el a családodat is!
 

Figyelem! A helyek korlátozottak a foglalkozásokhoz előzetes bejelentkezés és helyfoglalás szükséges, csak így tudjuk biztosítani a nyersanyagszükségletet, és hogy Te is velünk alkothass!
 

 

Tárgy-1: Kézzel csipkézett filigrán kerámia díszek, tojás vagy szív.

 

Filigrán, kézzel csipkézett tojás és szív, melyből tetszés szerint választhatsz, gyönyörű rizspapírokkal vagy szalvétákkal, szalagokkal dekoráljuk.
 

Szint: középhaladó.

 

 

 

Tárgy-2: Csupa csipke asztali teafilter tartó.

 

Csipkés-ibolyás asztali teafilter tartó, sok-sok különböző módon alkalmazott csipkével, csipkekasírozással, antikolással, pici pittorico-val és csinos veret kiegészítésekkel. A mintadarab elkészíthető más képpel is.
 

Szint: középhaladó.

 

 

 

Tárgy-3: Nyolcszögletű fadobozka.

 

Nyolcszögletű fadobozka az új digitális kollázs papírokkal dekorálva, csipkével és csipkepapírral. Bonbonoknak vagy ékszertartónak. A mintadarab elkészíthető más képekkel is.
 

Szint: középhaladó.

 

 

Tárgy-4: Íróasztali tároló doboz.

 

Csupa csipke fadoboz íróasztali tárolónak vagy piperedoboznak, az új álomszép digitális découpage papírok egyikével, csipkepapírral, csipkével, veretekkel, Sisi portrés medalionnal.
 

Szint: középhaladó.

 

 

Tárgy-5: Hengerdoboz.

 

Különleges formájú hengerdoboz különböző rizspapírokkal dekorálva, kollázs technikával, melyhez découpage pittoricot és háttérfestést alkalmazunk. A mintadarab elkészíthető más képpel is.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

Tárgy-6: Váza feszített vászon effekttel és 3 D-s elemekkel.

 

Egy új téma: feszített vászon effekt üvegfelületen festmény hatással. Textilkeményítés és 3 D-s Decomodell virágépítés egészíti ki a vázán a középponti technikát, kifejezetten haladóknak való, nehéz darab.
 

Szint: haladó.

 

 

 

 

Helyszín: Gödöllői Királyi Kastély, földszinti különterem

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Jelentkezéskor meg kell jelölni a válaszott tárgyat/tárgyakat Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home