A két alkalmas tanfolyam programja 2014.05.10-re és 11-re

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

Új kerámia tárgyak, új papír, új színkombináció és egy vadonatúj olasz repesztő paszta. Ezek a mai tanfolyam alapkövei, melyekkel szépséges és nem utolsó sorban hasznos tárgyakat készíthetsz konyhád dekorálásához, szépítéséhez. A tárgyak a francia country és a vintage ötvözésével készültek, melyben hangsúlyos szerepet kap a kakasos dekoráció.
Ezeken a tárgyakon próbáljuk ki először a legújabb olasz repesztő pasztát, amely száradás után fantasztikusan idomul még a domború felületekhez is, gyönyörű tojáshéjhoz hasonlatos kagylós repedéseket képez és különleges akril adalékainak köszönhetően a legtöbb repesztő pasztával ellentétben nem pattog le a felületről száradás után sem.

 

 

Tárgy-1: Sótartó.

 

Felhasznált technikák:
Egy új fazonú, belül teljesen mázas, egyedi készítésű kerámia az alapja ennek a nagy méretű sótartónak. Praktikus kialakításának köszönhetően főzés közben is könnyen belenyúlhatsz a sóért. Bordűr minta, kárómintás szegély, finom pittorico és az új repesztő paszta – ezek képezik a dekoráció gerincét.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

Tárgy 2: Vajtartó.

 

Felhasznált technikák:
Praktikus kerámia vajtartó, alsó tálkája teljesen mázas, a fedő belseje, amit dekorálni fogunk, szintúgy. Bordűr minta, kárómintás szegély és az új repesztő paszta – ezek képezik a dekoráció gerincét, melynek kivitelezése bizony igényel némi precizitást és pontosságot. A vonalzódat se felejtsd otthon!.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

Tárgy 3: Szalvétatartó.

 

Felhasznált technikák:
Csinos, íves félkör formájú kerámia az alapja ennek a szalvétatartónak. sóért. Bordűr minta, kárómintás szegély, finom pittorico és az új repesztő paszta – ezek képezik a dekoráció gerincét.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

Ráadástárgy!: Kerámia fakanáltartó. (pótlásként ezen alkalommal lehetne elkészíteni az új fazonú fakanáltartót - tetszőleges papírral - azok számára akik a Börzén lemaradtak róla)

 

Felhasznált technikák:
Egyedileg tervezett és nagyon igényesen kivitelezett natúr kézműves kerámia az alapja ennek a szép használati tárgynak, mely konyhád csodás dísze is lesz. Haladóbbaknak való darab, sokféle antikolással – shabby chic, kétfázisú részleges repesztés -, fröcskölt technikával és sok-sok pittorico-val.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

Részvételi díj: 8500.- Ft (elkészítése cca. 7-8 óra)

 

 

Pillanatképek és alkotások az első napról

Pillanatképek és alkotások a második napról

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home