A két alkalmas tanfolyam programja 2014.05.24-re és 25-re

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

A mai tanfolyami napon üvegfelületeket dekorálunk különböző technikákkal, az eddigiektől teljesen különböző és extravagáns módon, új nyersanyagok és új technikák alkalmazásával.

 

 

Tárgy-1: Trópusi orchidea vázakreáció.

 

Felhasznált technikák:
Ez a különleges, buja szín és képi kompozíciójú váza több összetett technika egymásra építésével és együttes alkalmazásával készült. Középponti új témája: feszített vászon effekt üvegfelületen, festmény hatással. A színkompozíció a bíbortól a liláig, smaragdzöldtől a feketéig terjed, metálos és különböző csillogó effektekkel. A középponti technikát textilkeményítés és 3 D-s Decomodell virágépítés (fémlemezekből) egészíti ki. A kép és 3 D-s hatások mellett játszunk egy kicsit az üvegfelület átlátszóságával és átlátszatlanságával.
 

Szint: haladó.

 

 

 

 

 

Tárgy 2: Óriás gömbváza.

 

Felhasznált technikák:
A lábakon álló óriás gömbváza különlegessége, hogy akár kívülről, akár belülről nézed, a dekoráció mindkét oldalon egyforma képet mutat, mert a dekorációhoz kétoldalas découpage papírt fogunk használni. Elkészítése türelmet, pontos és precíz munkát igényel. Megtanuljuk hogyan készíthetünk pittorico árnyalást a homokfúvott üvegimitációra és kipróbáljuk az új olasz 3 D-s gyöngyház stencilpasztát is.
 

Szint: haladó.

 

 

 

 

Pillanatképek és alkotások az első napról

Pillanatképek és alkotások a második első napról

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home