A két alkalmas tanfolyam programja 2014.06.07-re és 08-ra

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

A mai tanfolyami napon fából készült tároló dobozokat dekorálunk, a découpage különböző technikáival, elsősorban változatos antikolási technikákkal és pittorico acquarello-val, amely az árnyékolás és a háttér festés kombinációja, a pittorico legnehezebb verziója.

 

 

Tárgy-1: Íróasztali tároló doboz ajándék irattűző kapoccsal.

 

Felhasznált technikák:
Nagyméretű, fiókos, rekeszes, irattárolós íróasztali doboz, antikolt vintage stílusban. Rengeteg rizspapírból áll össze a kompozíció harmonikus egésszé, sok-sok árnyalással, háttérfestéssel és a finomvonalas repesztés imitációjával, 3 D-s domború szövegkiemelésekkel. Igazi, haladóknak való csemege. Természetesen több rizspapírból választhatsz, készíthető nőcis vagy pasis verzióban is. Az üveglencsés irattűző kapocs ráadás ajándék, a dobozzal harmonizáló képpel készítheted.
 

Szint: haladó.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tárgy 2: Hengerdoboz.

 

Felhasznált technikák:
Különleges formájú hengerdoboz különböző rizspapírokkal dekorálva, kollázs technikával, melyhez découpage pittorico-t és háttérfestést alkalmazunk. A mintadarab elkészíthető más képpel, más verzióban is.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

 

 

 

 

Pillanatképek és alkotások az első napról

Pillanatképek és alkotások a második napról

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home