A két alkalmas tanfolyam programja 2014.06.21-re és 22-re

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

Az idei nyár kétségkívül legkedveltebb trendje a Coastal Shabby lesz, amely a tengerparti hangulatot ötvözi a vintage koptatott felületeivel és különböző antikolási technikáival. Három különböző tárgyon is kipróbálhatod ezt az új irányzatot, mellette pedig a legújabb kerámia tárgyak is bemutatkoznak, a kagyló bonbonier és a sörhűtő.

 

Tárgy-1: Óriás tálca csempe utánzattal (Két alkalmas tárgy! Elkészítése kb. 10 óra + száradási idő).

 

Felhasznált technikák:
A Coastal Shabby kollekció fődarabja ez a óriási rusztikus tálca, melyet az igen hosszú száradási idők miatt 2 egymást követő tanfolyam lehet majd elkészíteni, párhuzamosan másik tárggyal/tárgyakkal. Az alaptechnika a tripla shabby, amely mellé egy új csempetechnikát alkalmazunk. A végeredmény egy profin elkészített csodálatos tálca lesz, melyre már ránézni, kézbe fogni is öröm lesz! A Coastal Shabby papírok mellett elkészítheted más verzióban is, más színekkel és más papírral.
 

Szint: haladó.

 

 

 

 

Tárgy 2: Kulcstartó szekrényke.

 

Felhasznált technikák:
Egy új technika szövi majd át és adja alapját a Coastal Shabby Kollekció tárgyainak, a tripla shabby chic. Játszunk a kopottas színekkel, a türkíz bűbájos árnyalataival, a finoman elhasználódott, repedezett felületek imitációjával. A tálcához hasonlóan a Coastal Shabby papírok mellett elkészítheted más verzióban is, más színekkel és más papírral.
 

Szint: középhaladó/haladó (elkészítése cca. 7-8 óra).

 

 

 

 

Tárgy 3: Akasztós fürdőszoba polc.

 

Felhasznált technikák:
Ennél a tárgynál is a tripla shabby chic szolgáltatja az alaptechnikát. A polc dísze a 3 D-s elemekkel és rusztikus háttérrel dekorált csempeutánzat, ahol a kerámia hatású halakat is Te magad fogod elkészíteni.
 

Szint: középhaladó/haladó (elkészítése cca. 7-8 óra).

 

 

 

Tárgy 4: Kagyló bonbonier.

 

Felhasznált technikák:
Nagyon szép kivitelezésű kagyló formájú bonbonier, ékszereknek, apró nőcis csecsebecséknek. A formához illő különleges képpel, sok-sok pittorico-val és textil keményítéssel. Más képekkel is készíthető, tetszés szerint.
 

Szint: középhaladó/haladó (elkészítése cca. 4 óra).

 

 

 

Tárgy 5: Sörhűtő kerámia.

 

Felhasznált technikák:
A legújabb egyedi készítésű kerámia tárgyunk júniusi a sört hidegen tartó kerámia. Pasiknak garantáltan jó ajándék, egy fél literes palackos vagy dobozos sör formájára tervezve. Funkcióját tekintve ugyanúgy "működik", mint a borhűtő, a jól lehűtőtt sört sokáig (de amíg megisszák biztosan ) hidegen tartja a nyári sörözgetések alkalmával. Ez a mintadarab a Bock sör szépséges múlt század eleji sörös plakátjainak felhasználásával készült, de többféle sörös papírból is választhatsz majd a tanfolyamon.
 

Szint: középhaladó/haladó (elkészítése cca. 5-6 óra).

 

 

 

 

Tárgy 6: Különleges, galléros tölcsér formájú ajtódísz kerámiából.

 

Felhasznált technikák:
Egyedileg tervezett és nagyon igényesen kivitelezett natúr kézműves kerámia az alapja ennek a különleges ajtódísznek, amely a tavalyi téli Börzén debütált új tárgyként. Akkor téli ajtódíszként dekoráltuk, most nyári verzióját készítettem el, eredeti funkciójának megfelelően száraz levendula csokor tárolására, levendulás képekkel, rusztikus csíkozással, csipke kombinációkkal.
 

Szint: középhaladó/haladó (elkészítése cca. 5-6 óra).

 

 

 

Pillanatképek és alkotások az első napról

Pillanatképek és alkotások a második napról

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home