A két alkalmas tanfolyam programja 2014.10.18-ra és 19-re

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

Új tárgysorozat, a „Kávéházi kollekció” indul, amelynek foglalkozásain belül sok-sok hasznos és nagyon szép tárgyat készíthetsz, saját konyhád dekorálására vagy akár már karácsonyi ajándékba is.

 

 

Tárgy-1: Konyhai akasztós polc muffinokkal.

 

Felhasznált technikák:
Nyáron, a Coastal Shabby tárgyai között már készítettük ezt a polcot, most íme a konyhai változata, némileg más köntösbe öltöztetve, azoknak, akik még nem készítették el nyáron. A vintage stílushoz igazodva a tripla shabby chic szolgáltatja az alaptechnikát. Mindez bájos fatáblákkal és rátétekkel egészül ki, vintage papírokkal és pecsételéssel, és a konyhai-kávéházi hangulathoz igazodva természetesen csipkével.
 

Szint: középhaladó (elkészítése cca. 7-8 óra).

 

 

 

 

Tárgy 2: Hosszúkás kerámia tálca, kerámia utánzatú domború rátétekkel.

 

Felhasznált technikák:
Ez egy nagyon nehéz, felsőhaladóknak szóló mintadarab. 6 különböző képi elemből összeállított kompozíció, ahol a részleteket és a hátteret egységes egésszé kell majd összefestened akvarellszerű festéssel. A porcelán utánzatú rátét teszi különlegessé a tálca elegáns vonalvezetését.
 

Szint: felsőhaladó (elkészítése cca. 7-8 óra).

 

 

 

 

Tárgy 3: Búrás tortatál.

 

Felhasznált technikák:
A tárgy elkészíthető talpas verzióban vagy anélkül is. A tortatányér kívül-belül mázas (ezt nem dekoráljuk), a bura belseje mázas, tehát valóban nagyon szép és hasznos dísze lehet konyhádnak. A képi kompozíció itt is sok különböző képből áll össze. Először ezt festjük össze harmonikus egységgé majd jön a csipkedekorációs rész, kézi csipkefestéssel! A kézi festés helyett egyszerűsítettebb verzió is lesz azoknak, akiknek ez túl nagy kihívás jelentene.
 

Szint: haladó (elkészítése cca. 7-8 óra).

 

 

 

 

Életképek és tárgyfotók a szombati foglalkozásról:

Életképek és tárgyfotók a vasárnapi foglalkozásról:

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home