A két alkalmas tanfolyam programja 2014.11.08-ra és 09-re

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

A „Kávéházi kollekció” sorozat foglalkozásain belül sok-sok hasznos és nagyon szép tárgyat készíthetsz, saját konyhád dekorálására vagy akár karácsonyi ajándékba. A novemberi foglalkozásokon a teáskanna, óriás teafilter tartó doboz, és teáscsésze aljjal a választható tárgyak ebben a témakörben.

 

 

Tárgy-1: Óriás teafilteres doboz.

 

Felhasznált technikák:
Az új egyedi, kézműves MDF dobozok közül most az óriás teafilter tartó doboz van soron, melyet kétféle variációban is elkészíthetsz, tetszésed és választásod szerint. Az első variációnál a doboztetőt rizspapírral dekoráljuk és sok-sok pittoricoval egészítjük ki, a doboz alsó részének borításához scrapbook papírt használunk. A másik, vintage shabby hangulatú doboznál a képet domború stencillel egészítjük ki, az alj dekorálásához az őszi szezon egyik újdonságával, a textúrált papírral készítünk fonott vagy csíkozott effektet.
 

Szint: középhaladó (elkészítése cca. 7-8 óra).

 

 

 

 

 

 

 

 

Tárgy 2: Teáskanna romantikus stílusban.

 

Felhasznált technikák:
A pittorico magasiskolája ez a csinos darab, igencsak sok türelmet és precíz árnyalást igényel, míg a különböző képi elemekből összeállított kompozíció harmonikus egésszé áll össze. Csak haladóknak.
 

Szint: csak haladóknak ajánlom (elkészítése cca. 7-8 óra).

 

 

 

 

Tárgy 3: Teáscsésze aljjal (2 szett).

 

Felhasznált technikák:
A pittorico magasiskolája ez a csinos csésze szett, igencsak sok türelmet és precíz árnyalást igényel, míg a különböző képi elemekből összeállított kompozíció harmonikus egésszé áll össze. Csak haladóknak!
 

Szint: haladó (elkészítése cca. 7-8 óra).

 

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home