A Kreatív Alkotóműhely és Börze két napos rendezvényre kitelepülő tanfolyam programja 2014.11.22 és 23-ra

 

Ideje: 10-18 óra között
 

A Kreatív Alkotóműhely és Börze kiállításon szeretnénk mindenkihez közel hozni és bemutatni a découpage-t, ezt a csodálatos kreatív technikát, mellyel csodálatos tárgyakat alkothatsz, hihetetlen variabilitással. Ezért kezdők és haladók részére egyaránt kínálunk elkészíthető tárgyakat, sőt a Manóműhelyben a gyerekek is velünk alkothatnak!

 

Figyelem! Mivel a helyek korlátozottak, a foglalkozáson való részvételt csak előzetes bejelentkezés és helyfoglalás alapján tudjuk garantálni, hogy Te is velünk alkothass!

 

 

Tárgy-1: Karácsonyi vintage kártyák.

 

Ezeket az egyedi tervezésű vintage kártyákat használhatod kedves ajándékkísérőként, hogy karácsonyfa dísznek egyaránt. A découpage alaptechnikáját, a papírragasztást ismerheted meg , a papírt hó és csillámpasztákkal dekoráljuk, a kártyákat szalaggal díszítjük.
 

Szint: kezdő szint, gyerekeknek és felnőtteknek is.

 

Részvételi díj: 1500.- Ft/3 kétoldalas kártya elkészítése (elkészítése cca. 1 óra)

 

 

 

 

 

Tárgy-2: Karácsonyi lanterna.

 

A fém és üvegalapú lanternák üvegrészét dekoráljuk egyszínű és rizspapír nyomatokkal, a jeleneteket árnyaljuk, csillámmal, hópasztával díszítjük. A fémrészre csillámos domború stencilminták kerülnek.
 

Szint: középhaladó.

 

Részvételi díj: 4900.- Ft (elkészítése cca. 2 óra ).

 

 

 

Tárgy-3: Váza kétoldalas découpage papírral.

 

Csodás üvegkehely, finom és légies karácsonyi dekorációval, amely azonban nem annyira karakteres, hogy csak a karácsonyi időszakban használhasd. A kétoldalas papíron kívül a dekorációhoz használunk majd részleges, koptatott aranyozást és homok fúvott effektet.
 

Szint: középhaladó.

 

Részvételi díj: 5900.- Ft (elkészítése cca. 3 óra).

 

 

 

 

Tárgy-4: Kerámia bonbonier .

 

Egyedi tervezésű és kivitelezésű, belül mázas kerámiából készült ez a csinos bonbonier. A mintadarab levendulás papírral készült shabby chic alapra, de készítheted majd egyéb virágos vagy karácsonyi motívummal is.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

Részvételi díj: 5500.- Ft (elkészítése cca. 3 óra).

 

 

 

Tárgy-5: Kerek csokis doboz.

 

Nagy méretű, belül osztott kerek csokoládés dobozt dekorálunk kedves viktoriánus gyerekképekkel vagy karácsonyi képekkel (sokféle rizspapírból választhatsz majd). Megtanuljuk hogyan tüntethetők el a nem kívánatos részletek merített papír és rizspapír segítségével és hogy ezeket hogyan árnyaljuk össze egységes képpé. A dobozt antikoljuk, szalaggal-csipkével díszítjük.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

Részvételi díj: 5900.- Ft (elkészítése cca. 3 óra).

 

 

 

 

 

Tárgy-6: Óriás tegola.

 

Nagy méretű toszkán formájú tegolára készült dekoráció, viktoriánus téli jelenettel. A kompozíció lényege, hogy teljesen különálló részletekből kell összeállítanod a jelenetet, ( a mintadarab 8 különböző papírból készült) melyet aztán sok festéssel, árnyalással hozunk össze egységes képpé.
 

Szint: középhaladó/haladó.

 

Részvételi díj: 7900.- Ft (elkészítése cca. 5 óra).

 

 

Helyszín: Lloyd Stúdió és Rendezvényközpont, Budaörs, Gyár utca 2. Bitep Ipari Park (térkép).

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home