A tanfolyam programja 2015.01.17-re és 18-ra

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

A kávéházi kollekció utolsó darabjaként egy nagyon szép kézműves, egyedi szalvéta dobozt dekorálhattok, különböző technikákkal.

Részvételi díjak:

A tárgy bármelyik verzióban 10000 Ft.

 

Felhasznált technikák:
Két különböző verzióban készítheted el ezt a szépséges dobozt, vagy esetleg egyénileg választott módon is, ha előzetesen készített más tárgyhoz szeretnéd igazítani a dekorációdat.
Az alapdoboz dekorációja a most divatos vintage stílus szerint készült, lágy púderszínekkel, krémes árnyalatokkal, mosott vintage háttér pecsételéssel kombinált pittorico-val. Szép, egyedileg, a dobozhoz szerkesztett papírok és rizspapírok, csipke, szalag, mutatós veretek a kiegészítői a kompozíciónak.
A másik doboz verziónál rizspapírok és struktúr papír kombinációjával készült a dekoráció, a képekhez alkalmazkodó festéssel és pittorico-val. Ebbe a variációba kevésbé gyakorlottak is bátran belevághatnak.
 

Szint: középhaladó (elkészítése cca. 7-8 óra).

 

Verzió-1/1:

 

Verzió-1/2:

 

Verzió-1/3:

 

Verzió-2/1:

 

Verzió-2/2:

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home