A tanfolyam programja 2015.02.14-re és 15-re

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

 

Részvételi díjak:

A tárgy bármelyik verzióban 9500 Ft.

 

Felhasznált technikák:
A malachit egy nagyon régóta ismert és közkedvelt, gyakori ásvány, amely hazánkban is előfordul. Az anyagimitációs tanfolyamsorozat első foglalkozásán egy különleges zöld ásvány, a malachit utánzatával foglalkozunk. A malachit színe a zöld és a feketés-zöld árnyalatai között változik, metszete évgyűrűszerű vagy vesés rajzolatú, világosabb gyűrűkkel. Az ékszerkészítés mellett használják díszítőkőként, az ókorban Egyiptomban a falfestményekhez ez adta a zöld színt, a római nők szemhéjfestékként használták porszerű őrleményét.
A mai foglalkozáson a découpage eszközeivel, speciális festési technikák és anyagok felhasználásával készítünk fadobozra malachit utánzatot. Kiegészítésképpen velencei képpel dekoráljuk a dobozt, mert ez a barokkos hangulat jól illik a kő díszességéhez. Az új anyagok közül a 3D-s aranyozó fóliát is felhasználjuk a kompozícióhoz.
 

Szint: középhaladó/haladó (elkészítése cca. 7-8 óra).

 

 

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home