A tanfolyam programja 2015.02.28-ra és 03.01-re

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

A barokk foglalkozások keretein belül ezen a hétvégén a márványutánzatokkal foglalkozunk, de emellett terítékre kerül egy különleges alabástrom hatású váza és egy csupa csipke füzet is. A dekorációkhoz a legújabb „Barokk kollekció” elnevezésű rizspapírokat fogjuk használni.

Részvételi díjak:

Bármelyik választott két tárgy együttes részvételi díja 10.000 Ft.

 

 

Tárgy-1: Bonbonier sárga vagy rózsaszín márvány utánzattal.

 

Felhasznált technikák:
A két különböző színű márványutánzatnál eltérő technikákat fogunk alkalmazni. A sárga márványnál a festési technikán túl shell lakkal és alkohollal érjük el a kívánt eredményt, míg a rózsaszín árnyalatnál a különböző egymásra vitt rétegek és a festési technika segítségével készítjük el az utánzatot. Tetszés szerint díszíthető tovább a bonbonier barokk motívumos vagy virágos rizspapírral és az aranyfüst transzferekkel.
 

Szint: középhaladó (elkészítése cca. 3-4 óra).

 

 

 

 

 

 

 

 

Tárgy 2: Alabástrom hatású váza, 3 D-s arany díszítésekkel.

 

Felhasznált technikák:
Ennél a technikánál a rizspapíros alaptechnikákon kívül megtanulhatod hogyan érhető el az alabástrom finomságú effekt üvegen, kipróbálhatod az új barokk papírokat és az arany transzfert. A klasszikus aranyozáson kívül megismerkedünk az új olasz 3 D-s aranyozó készlettel.
 

Szint: középhaladó (elkészítése cca. 3-4óra).

 

 

 

 

 

 

Tárgy 3: Csipkefüzet.

 

Felhasznált technikák:
Ezt a szépséges naplót valóban csupa csipke és szatén szalagok összeépítésével készítjük el. Megtanulhatod hogyan épülnek egymásra a rétegek, mivel ragaszthatók ezek az anyagok, tetszés szerinti képpel dekorálhatod a naplót.
 

Szint: haladó(elkészítése cca. 2 óra).

 

 

 

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home