A Kreatív Alkotóműhely és Börze két napos rendezvényre kitelepülő tanfolyam programja 2015.03.28 és 29-re

 

Ideje: 10-18 óra között
 

A Kreatív Alkotóműhely és Börze kiállításon szeretnénk mindenkihez közel hozni és bemutatni a découpage-t, ezt a csodálatos kreatív technikát, mellyel csodálatos tárgyakat alkothatsz, hihetetlen variabilitással. Ezért kezdők és haladók részére egyaránt kínálunk elkészíthető tárgyakat, sőt a Manóműhelyben a gyerekek is velünk alkothatnak!

 

Figyelem! Mivel a helyek korlátozottak, a foglalkozáson való részvételt csak előzetes bejelentkezés és helyfoglalás alapján tudjuk garantálni, hogy Te is velünk alkothass!

 

 

Tárgy-1: Vintage hangulatú csipke tojás.

 

Nagy méretű plasztik tojás az alapja ezeknek a csodaszép filigrán tojásnak. Csipkét keményítünk, színezünk, homok fúvott effektet készítünk, mely által a műanyag üveghatásúvá válik, gyöngytollal függönyrojtot rajzolunk, az elkészült művet szalaggal, selyemrózsával dekoráljuk.
 

Szint: középhaladó.

 

Részvételi díj: 2900.- Ft (elkészítése cca. 2 óra).

 

 

 

Tárgy-2: Vintage hangulatú óriás dísztojás.

 

Hungarocell és műanyag az alapja ennek a szép húsvéti asztali dísznek. Többféle trükköt is megtanulhatsz: hogyan lehet a hungarocellt „bársonyos” felületté varázsolni, hogy erre gyűrődésmentesen tudjál szalvétát felragasztani. A tojást dekoráljuk még egy különleges olasz repedő pasztával, mely tojáshéjszerű repedéseket eredményez a felületen, 3 D-s kontúrozót is használunk majd.
 

Szint: kezdő/ középhaladó.

 

Részvételi díj: 3900.- Ft (elkészítése cca. 2 óra).

 

 

 

 

Tárgy-3: Vintage hangulatú váza.

 

Ezen a tárgyon rögtön háromféle kombinációban is megtanulhatod, milyen technikákkal lehet az üvegfelületet dekorálni: festett alapra, rizspapírral és keményített csipkével. A festett alapot tovább dekoráljuk szalvétával, kézfázisú repesztéssel, antikoljuk és apró vintage hangulatú kiegészítőkkel is díszítjük.
 

Szint: kezdő / középhaladó.

 

Részvételi díj: 4900.- Ft (elkészítése cca. 3 óra).

 

 

 

 

 

Tárgy-4: Bőrutánzatú doboz készítése.

 

Választásod szerint különböző formájú (kerek, négyszögletes stb.) kartondobozt dekorálhatsz egy nagyon mutatós, de nagyon könnyen elsajátítható technikával, mellyel a kopott, öregedett bőrt imitáljuk. Indiános papírt választottam képi dekorációnak, mert ez témájában és hangulatában is jól illik a kopott bőrhatáshoz, de előzetes egyeztetés alapján más képpel is elkészítheted. Csinos toll és veret stb. kiegészítőkkel dekoráljuk az elkészült dobozt.
 

Szint: kezdő / középhaladó.

 

Részvételi díj: 4900.- Ft (elkészítése cca. 3 óra).

 

 

 

 

 

Tárgy-5: Nyolcszögletű „ódon” macis dobozka.

 

Igényesen kivitelezett kézműves fadoboz az alapja ennek az ódon hangulatú kopottas fatárolónak. Igény szerint és előzetese egyeztetés alapján más képpel (pl. provanszi levendulás) is elkészíthető. A klasszikus shabby chic alaptechnika mellett azt is megtanuljuk hogyan és milyen anyaggal lehet az égetett papír imitációját elkészíteni.
 

Szint: középhaladó.

 

Részvételi díj: 6900.- Ft (elkészítése cca. 4-5 óra).

 

 

 

 

Helyszín: Lloyd Stúdió és Rendezvényközpont, Budaörs, Gyár utca 2. Bitep Ipari Park (térkép).

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home