A Kreatív Alkotóműhely és Börze két napos rendezvényre kitelepülő gyermek-tanfolyam programja 2015.03.28 és 29-re

 

Ideje: 10-18 óra között
 

A Kreatív Alkotóműhely és Börze kiállításon szeretnénk mindenkihez közel hozni és bemutatni a découpage-t, ezt a csodálatos kreatív technikát, mellyel csodálatos tárgyakat alkothatsz, hihetetlen variabilitással. Ezért kezdők és haladók részére egyaránt kínálunk elkészíthető tárgyakat, sőt a Manóműhelyben a gyerekek is velünk alkothatnak!

 

Figyelem! Mivel a helyek korlátozottak, a foglalkozáson való részvételt csak előzetes bejelentkezés és helyfoglalás alapján tudjuk garantálni, hogy Te is velünk alkothass!

 

 

Tárgy-1: Húsvéti vintage tojáslapok.

 

Ezeket az egyedi tervezésű képekkel dísztett, fa alapú vintage tojásokat használhatod kedves ajándékkísérőként, vagy tojásfa készítéshez/dekoráláshoz egyaránt. A découpage alaptechnikáját, a papírragasztást ismerheted meg, a kártyákat szalaggal díszítjük.
 

Szint: kezdő szint, gyerekeknek és felnőtteknek is.

 

Részvételi díj: 1500.- Ft/3 kétoldalas tojáslap elkészítése (elkészítése cca. 1 óra).

 

 

 

 

 

Tárgy-2: Húsvéti dísztojások akasztóval és beszúró pálcán.

 

A hungarocell alapú tojásokat struktúr-, vagy repesztő-pasztával dekoráljuk, szalvétával díszítjük, sokféle virág és húsvéti motívumból választhatsz majd. A kétféle dekorációjú tojást egymással párhuzamosan készítjük, kihasználva a száradási időket. A tojásokat csinos szalagokkal, tollakkal, pillangókkal is dekoráljuk.
 

Szint: kezdő.

 

Részvételi díj: 2000.- Ft/ 2 tojás (elkészítése cca. 1 óra).

 

 

 

 

Tárgy-3: Barikás ajtódísz.

 

Vidám, tavaszi húsvéti hangulatú ajtódíszt készíthetsz vágott falapra. Szintén falapra húsvéti bárányt is készítünk, továbbá szalagokkal dekoráljuk kész művünket. Ezen a tárgyon az egyfázisú vagy színrepesztést is megtanulhatod, amely a découpage egyik alaptechnikája.
 

Szint: kezdő.

 

Részvételi díj: 2500.- Ft (elkészítése cca. 1 óra).

 

 

Helyszín: Lloyd Stúdió és Rendezvényközpont, Budaörs, Gyár utca 2. Bitep Ipari Park (térkép).

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home