A tanfolyam programja 2015.10.23. és 24. napokra

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

Egy nem mindennapi, 3 különböző tárgyból (pálinkás üveg, tálca, 6 pálinkás pohár) álló, kerámia alapanyagú szettet készíthetsz el a kétalkalmas foglalkozás keretében, amely gyakorlottságot, precizitást és türelmet igényel. Rengetegféle technikát alkalmazunk majd egymásba ágyazva, ezek a teljesség igénye nélkül : multistruktúrális 3 dimenziós felület kialakítás domború és metál effekttel, textil formázás és keményítés, színezés média tintaval, stencilezés pittorico effektek. És természetesen sok-sok trükk, hiszen egy különleges szettet készítesz. Rizspapír választásnál egyedi képelképzelést is alkalmazhatsz, ha előre egyeztetjük.
Az alkalmazott technikák bonyolultsága és hosszú száradási ideje miatt a tárgy nem fejezhető be 8 óra alatt, ezért azt az egymást követő két napon fogjuk elkészíteni. Kész tárgyat csak a második nap végén tudsz hazavinni.

Részvételi díj:   20.000 Ft

Szint: haladó (elkészítése cca. 16 óra).

 

 

 

 

 

 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home