A Pillangó Selfness és a Découpage Művészeti Műhely közös szervezésű, tematikus hétvégéje Egerben

Eger, 2015. november 13-15.

 

Egy egyedülálló programra invitálunk, hogy kívül-belül is megszépülj és feltöltődj. Mert egy nő kívül és belül is szép. A mindennapi élet hihetetlenül nagy kihívás a mai nők számára, mindig, mindenhol, minden szerepben helyt kell álljunk. Ehhez nem kevés energia, munka, kitartás és lelki harmónia szükséges. Ezért időnként szükségünk van testünk-lelkünk kényeztetésére, hogy fenntartsuk belső és külső harmóniánkat, mert ha jól érzed magad a bőrödben, valóban szebb, magabiztosabb és ellenállhatatlanabb leszel!
Gyere és tölts velünk egy ellazító, kellemes hétvégét, ahol csak magadra kell gondolnod és csak magaddal foglalkozhatsz. Kellemes hölgytársaságban és családias, otthonos környezetben kapcsolódj ki, töltsd az időt örömteli és lelket is feltöltő alkotással, ápold és kényeztesd a testedet méregtelenítő vagy szépítő kezelésekkel, frissítő vagy relexáló masszázzsal. Mindemellett és mindeközben beszélgetünk „csajos” témákról, szépségről és szépségápolásról, finom és egészséges ételeket fogyasztunk. Egy szóval csupa olyasmit csinálunk, ami kell egy nőnek…

Elhelyezés: a Bacchus Panzió kétágyas, fürdőszobás, tv-s szobáiban
Ellátás: teljes panzió, péntek vacsorától vasárnap ebédig, reggeli svédasztalos, a főétkezések egyedileg összeállított menüsorok alapján
 

 

Részvételi díjak:

- 65900.- Ft/fő kétágyas elhelyezés esetén (a szobákban különálló ágyak vannak)

- 25900.- Ft/fő, kísérő személy díja az alkotó, és kozmetikai csomagok nélkül

A foglalás 50% előleg befizetésével lehetséges, kötbérmentes lemondási határidő és második részlet/teljes összeg befizetési határideje 2015.okt.20. A helyek limitáltak, a hétvégi programra max. 20 résztvevőt tudunk fogadni. Jelentkezés, foglalás, érdeklődés a zsofia.kardos@casamiabella.hu e-mail címen lehetséges.
A részvételi díj tartalmazza:
- 2 éj szállást és teljes panziót ( 2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora) kétágyas elhelyezéssel
- WIFI és parkoló használatot
- az alkotói csomag alapján választott tárgyak elkészítését, ez mindhárom csomagnál 3 tárgyat jelent
- a kozmetikai csomag alapján választott kezeléseket, masszázsokat
 

A hétvége tervezett programja

November 13. péntek
Érkezés egyénileg 13.30-kor órakor a Bacchus panzióba, szobák elfoglalása. Minden szobához belső udvari zárt parkoló tartozik.
14 órától tájékoztatót tartunk a hétvége programjáról ill. megbeszéljük, kiosztjuk személyre szólóan a választott kozmetikai kezelések időpontjait.
A découpage foglalkozások és a kozmetikai kezelések egész szombaton és vasárnap ebédig párhuzamosan, egyidejűleg fognak zajlani, ezért szükséges az időpont szerinti beosztás, hogy mindenki részt tudjon venni minden általa befizetett programon, ill. elkészíthesse a választott tárgyakat. A kozmetika kezelések már pénteken elkezdődnek 15-20 óra között. Aki pénteken nem vesz részt kozmetikai kezelésen, az a városban tudja szabadon eltölteni az időt, ill. szervezünk majd fakultatív programot, amiről a későbbiekben tájékoztatást kapnak a résztvevők.
A Bacchus Panzió minden szempontból kedvező helyen fekszik, a városközpont gyalogosan elérhető 10 perces sétával.
17 órakor teabár a panzióban maradt résztvevők számára.
20 órától közös vacsora a Bacchus Panzió éttermében.

November 14. szombat
Reggeli 8-tól a panzió éttermében.
9.00-kor kezdődnek a délelőtti kezelések és découpage foglalkozások, melyek az előzetesen ismertetett beosztás szerint zajlanak.
13-14 óra között ebédszünet, ebéd a panzió éttermében.
Délután 14-19 óra között folytatódnak a kezelések és a découpage foglalkozások az előzetesen ismertetett beosztás szerint.
17 órakor teabár.
20 órától közös vacsora a Bacchus Panzió éttermében.

November 15. vasárnap
Reggeli 8-tól a panzió éttermében.
9.00-kor kezdődnek a délelőtti kezelések és découpage foglalkozások, melyek az előzetesen ismertetett beosztás szerint zajlanak.
13-14 óra között ebédszünet, ebéd a panzió éttermében.
Egyéni hazautazás.

A programban a kisebb változtatások jogát fenntartjuk!

 

 

Választható kozmetikai csomagok:

 

1., Méregtelenítő csomag
Csomag tartalma:
- SPA gépi méregtelenítés
- kínai méregtelenítő, energetizáló meridián masszázs
- Nobutries Tőzeg testkezelés
- presszóterápia – nyirokkerengés- és anyagcsere gyorsító gépi nyirokmasszázs

2., Testszobrász csomag
Csomag tartalma:
- SLIM oil masszázs testtekercseléssel
- presszóterápia – nyirokkerengés- és anyagcsere gyorsító gépi nyirokmasszázs
- SPA gépi méregtelenítés
- kínai méregtelenítő, energetizáló meridián masszázs

3., Szépség csomag
Csomag tartalma:
- Nobutries Tőzeg arc-dekoltázs pakolás, speciális krémezéssel
- mellfeszesítő pakolás, speciális krémezéssel
- presszóterápia – nyirokkerengés- és anyagcsere gyorsító gépi nyirokmasszázs
- lávaköves masszázs

Jelentkezés után a kozmetikai kezelésekről igény szerint részletes leírást adunk, amely segít majd eldöntened a Neked legjobban tetsző vagy legmegfelelőbb csomag kiválasztását.

 

 

 

A tanfolyamra választható alkotói csomagok:


1., Viktoriánus rózsák

Ezt az alkotói csomagot ajánlhatjuk kezdőknek és haladóbbaknak is egyaránt, mert a csomagba összerendezett tárgyak különböző nehézségi szint szerint is elkészíthetőek, kinek-kinek gyakorlottsága szerint. A tárgyak elkészítése során megismerheted a découpage legfontosabb alaptechnikáit és a felhasználható nyersanyagokat. Kevésbé kezdők gyakorolhatják a pittorico technikát, amely az olasz découpage egyik legszebb irányzata. Ebben a csomagban:
- elkészíthetsz egy csinos, fiókos szekrénykét ékszereknek és apró holmiknak
- megtanulhatod hogyan varázsolj csodás és egyedi használati tárggyá egy fa hajkefét
- belekóstolhatsz az ékszerkészítés rejtelmeibe, és saját ízlésed szerint állíthatsz össze egy romantikus nyakéket
Igény szerint a tárgyak a mintatárgyaktól eltérő más képekkel is elkészíthetőek!
 

 


2., Levendulás romantika

Ez a programcsomagot elsősorban azok számára állítottuk össze, akik szeretnének alaposan megismerkedni a klasszikus transzfer technika trükkjeivel és annak helyes kivitelezésével különböző alapanyagokon. Ezt a technikát alkalmazzuk fafelületen és textilen egyaránt a csomagba válogatott különböző tárgyakon. A tárgyak, választás szerint, a levendulás helyett rózsás képekkel is kivitelezhetőek. Ebben a csomagban:
- elkészíthetsz egy különleges formájú, rusztikus hangulatú nyolcszögletű dobozt, transzfer technikával és fautánzatú háttérfestéssel
- két csinos levendula zsákocskát dekorálhatsz, hogy legyen mibe elmenteni a nyár csodás illatait télre is
- elkészíthetsz egy szépséges csipke,textil és merített papír kombinációjával dekorált naplót
 

 


3., Vintage nosztalgia

Ez egy olyan „ínyenccsomag”, amelyben sok mindenbe belekóstolhatsz és többféle technikával ismerkedhetsz meg a découpage alaptechnikái közül a különböző tárgyak elkészítése során. Ez a csomag is kivitelezhető kezdőknek és haladóbbaknak egyaránt, különböző nehézségi fokban. Ebben a csomagban:
- elkészíthetsz egy fából készült kis vintage kézitáskát, választásod szerint transzfer technikával vagy más ragasztási móddal és kipróbálhatod milyen a rozsda effekt és más antikolási technikák
- a scrapbook technika ragasztási szabályai szerint csinos nosztalgia füzetet készíthetsz, bőrhatású gerinccel és romantikus kiegészítőkkel a nagymama titkos süti receptjeinek
- - belekóstolhatsz az ékszerkészítés rejtelmeibe, és saját ízlésed szerint állíthatsz össze egy romantikus nyakéket
 

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home