A Kreatív Alkotóműhely és Börze két napos rendezvényre kitelepülő tanfolyam programja 2015.11.21 és 22-re

 

Ideje: 10-18 óra között
 

A Kreatív Alkotóműhely és Börze kiállításon szeretnénk mindenkihez közel hozni és bemutatni a découpage-t, ezt a csodálatos kreatív technikát, mellyel pazar tárgyakat alkothatsz, hihetetlen variabilitással. Ezért kezdők és haladók részére egyaránt kínálunk elkészíthető tárgyakat!

 

Figyelem! Mivel a helyek korlátozottak, a foglalkozáson való részvételt csak előzetes bejelentkezés és helyfoglalás alapján tudjuk garantálni, hogy Te is velünk alkothass!

 

 

Tárgy-1: Egyujjas kesztyű ajtódísz.

 

Egyedi tervezésű lézervágott fa alapú, ajtódísz, melynek elkészítése során megismerkedhetsz a découpage alaptechnikáival, festéssel, rizspapír ragasztással, a vintage médium-s koptatással és a stencilezéssel is. Rengetegféle karácsonyi képből válogathatsz majd, hogy a neked legjobban tetsző ajtódíszt készítsd el.
 

Szint: kezdő.

 

Részvételi díj: 3900.- Ft (elkészítése cca. 2 óra).

 

 

 

Tárgy-2: Karácsonyi ajtódísz és karácsonyfadísz duó.

 

Egyedi tervezésű lézervágott fa alapú, nagy méretű x cm) ajtódísz és ugyanolyan formájú karácsonyfa dísz kisebb méretben, melynek elkészítése során megismerkedhetsz a découpage alaptechnikáival, festéssel, rizspapír ragasztással és némi árnyalással, háttér festéssel is. Rengetegféle karácsonyi képből válogathatsz majd, hogy a neked legjobban tetsző díszeket készítsd el.
 

Szint: kezdő.

 

Részvételi díj: 4900.- Ft (elkészítése cca. 3 óra).

 

 

 

Tárgy-3: Karácsonyi ajándéktasakok fából.

 

Fa alapú ajándéktasakokat dekorálhatsz különböző technikákkal, sőt még hozzáillő ajándékkártyát is készítünk. A tárgyakat nem csak karácsonyi dekorációval, hanem tetszésed szerint bármilyen témájú képpel elkészítheted, rengeteg rizspapír áll majd rendelkezésedre. Három méretben válogathatsz az ajándéktasakok közül.
 

Szint: kezdő/ középhaladó/haladó, az alkalmazott technikától függően.

 

Részvételi díj Legkisebb méret (13x16x5 cm) 4900.- Ft (elkészítése cca. 3 óra).

 

Részvételi díj Középméret (14.5 x17x7cm) 5900.- Ft (elkészítése cca. 4-5 óra).

 

Részvételi díj Nagyobb méret (16x18x9cm) 6900.- Ft (elkészítése cca. 5 óra).

 

 

 

 

 

 

Tárgy-4: Házikó formájú teafilter tartó.

 

Egyedi tervezésű és kivitelezésű fa alapú teafilter tartót dekorálunk kedves, karácsonyváró hangulatú, téli jelenetekből álló kompozícióval. Többféle, egyedi, ehhez a tárgyhoz tervezett rizspapírból állítjuk össze a téli jeleneteket, melyeket utána egységes képpé varázsolunk kiegészítő és háttérfestéssel, díszítünk csillámos hó és jégpasztával. A háztető dekorációját speciális textúrált papírból készítjük, koptatott festéssel. A teafilter tartó házikó mérete kb. 20 x 12 x 12 cm, legalább 1,5 – 2 doboz filter fér bele a nagyobbik fajtából is (pl. Milford).
 

Szint: középhaladó.

 

Részvételi díj: 6900.- Ft (elkészítése cca. 4-5 óra).

 

 

 

 

Tárgy-5: Dekoláda ádventi koszorúhoz vagy asztaldíszhez.

 

Kb. 15 x 30 cm-s méretű, fa alapú dekoládát dekorálunk, melybe utána a Kosárbolt foglalkozásán el is készítheted az asztaldíszt vagy az ádventi koszorút. A tárgyat sokféle karácsonyi képpel készítheted el, választásod szerint rengeteg rizspapír áll majd rendelkezésedre, a mintatárgytól függetlenül. Figyelem, a mintadarab haladóknak készült, découpage pittorico-val, kezdőbben csak egyszerűbb technikával tudják majd elkészíteni, mert ez a dekoráció gyakorlatot igényel!.
 

Szint: középhaladó/haladó, technikától függően.

 

Részvételi díj: 6900.- Ft (elkészítése cca. 3-5 óra).

 

 

 

Helyszín: Lloyd Stúdió és Rendezvényközpont, Budaörs, Gyár utca 2. Bitep Ipari Park (térkép).

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home