A Gödöllői Királyi Kastély karácsonyi két napos rendezvényre kitelepülő tanfolyam programja 2015.12.12 és 13-ra

 

Ideje: 10-18 óra között
 

A Gödöllői Királyi Kastélyban csodálatos az Advent, a karácsonyi készülődés. A kastély miliője egyedülálló hangulatot kínál kézműves vásárhoz és a kreatív alkotáshoz egyaránt. Gyere el Te is, nézz körül a vásár forgatagában, egyél egy finom süteményt a kastély kávézójában, járd be a kastély termeit Sisi nyomdokain és nem utolsó sorban alkoss velünk csodás tárgyakat!

 

Figyelem! A helyek korlátozottak a foglalkozásokhoz előzetes bejelentkezés és helyfoglalás szükséges, csak így tudjuk biztosítani, hogy Te is velünk alkothass!

 

 

Tárgy-1: Karácsonyi illatzsákok.

 

Klasszikus transzfer technikával dekorálunk illatzsákot, amelyekhez gyönyörű karácsonyi képekből válogathatsz. Az elkészült zsákocskát fahéj és narancs illatú potpurrival töltjük meg, szalaggal és termésekkel díszítjük fel. Egy nagyobb tárgy száradási idejében is elkészíthetsz kiegészítésképpen illatzsákot.
 

Szint: kezdő/ középhaladó.

 

Részvételi díj: 2000.- Ft/illatzsák (elkészítése cca. 1 óra).

 

 

 

 

Tárgy-2: Szánkó ajtódísz + 2 karácsonyfa dísz.

 

Egyedi tervezésű lézervágott fa alapú, szánkó ajtódísz és karácsonyfa díszeket készíthetsz, melynek elkészítése során megismerkedhetsz a découpage alaptechnikáival, festéssel, rizspapír ragasztással és némi árnyalással, háttér festéssel is. Rengetegféle karácsonyi képből válogathatsz majd, hogy a neked legjobban tetsző dekorációt készítsd el.
 

Szint: kezdő/középhaladó.

 

Részvételi díj: 4900.- Ft/szánkó + 2 dísz (elkészítése cca. 3 óra ).

 

 

 

 

 

 

Tárgy-3: Karácsonyi ajándéktasakok fából.

 

Fa alapú ajándéktasakokat dekorálhatsz különböző technikákkal, sőt még hozzáillő ajándékkártyát is készítünk. A tárgyakat nem csak karácsonyi dekorációval, hanem tetszésed szerint bármilyen témájú képpel elkészítheted, rengeteg rizspapír áll majd rendelkezésedre. Három méretben válogathatsz az ajándéktasakok közül:
 

Szint: kezdő/ középhaladó/haladó, az alkalmazott technikától függően
 

Legkisebb méret:
Részvételi díj
: 4900.- Ft (elkészítése cca. 3 óra )
 

Középméret
Részvételi díj
: 5900.- Ft (elkészítése cca. 4-5 óra )
 

Nagyméret
Részvételi díj
: 6900.- Ft (elkészítése cca. 5 óra )
 

 

 

 

 

 

Tárgy-4: Házikó formájú teafilter tartó.

 

Egyedi tervezésű és kivitelezésű fa alapú teafilter tartót dekorálunk kedves, karácsonyváró hangulatú, téli jelenetekből álló kompozícióval. Többféle, egyedi, ehhez a tárgyhoz tervezett rizspapírból állítjuk össze a téli jeleneteket, melyeket utána egységes képpé varázsolunk kiegészítő és háttérfestéssel, díszítünk csillámos hó és jégpasztával. A háztető dekorációját speciális textúrált papírból készítjük, koptatott festéssel.
 

Szint: középhaladó.

 

Részvételi díj: 6900.- Ft (elkészítése cca. 4-5 óra)

 

 

 

 

 

Tárgy-5: Karácsonyi fénytörő paraván.

 

Saját tervezésű és kivitelezésű paraván, amely csodálatos hangulati eleme lehet a karácsonyi dekorációnak. Falapok közé textilt kasírozunk, melyekre csodás karácsonyi képeket transzferálunk klasszikus transzfer technikával. Utána az elemeket összeszereljük és arannyal dekoráljuk. Türelmeseknek, kitartóknak szóló feladat.
 

Szint: haladó.

 

Részvételi díj: 10000.- Ft (elkészítése cca. 7-8).

 

 

 

 

Helyszín: Gödöllői Királyi Kastély, földszinti különterem

 

Jelentkezés:

A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home