A tanfolyam programja 2016.05.21.-22. napokra

Ideje mindkét napon: 10:00-18:00

Új stílus, új technikák , új vegyszerek mutatkoznak be ezen a tanfolyami hétvégén. Megismerkedünk egy nagyon izgalmas , új, kétfázisú repesztő rendszerrel, amelyet, - többféle felhasználhatóságát kiaknázva -, különböző stílusú tárgyakhoz alkalmazunk majd. Kirándulunk egy kicsit a steampunk világába is, neoviktoriánus óriás építette medálokat és hozzá fülbevalót is készítünk.

Részvételi díjak:

A foglalkozás során, a száradási időket kihasználva 2 tárgyat készítünk el.

- Projekt 1 (középhaladó/haladó) 2 tolltartó elkészítése :               9.500.- Ft

- Projekt 2 (középhaladó/haladó) 1 tolltartó +1 ékszer szett:      10.500.- Ft

- Kezdő/újrakezdő/"gyorstalpaló":                                                   10.000.- Ft

Projekt 1: Két tolltartó kígyóbőr repesztővel (középhaladó/haladó, elkészítése cca. 8 óra)

 

Felhasznált technikák:
Karton alapú, gumis tároló dobozt dekorálnunk, funkcióját tekintve tolltartónak vagy neszeszernek is használhatod. A tárgyak elkészítése során a következő technikákat ismerheted meg:
- alapozás, képválasztáshoz, különböző hangulatú és stílusú képekből válogathatsz majd a dobozkád elkészítéséhez
- árnyalás és háttérfestés a képhez illő színekben a doboz minden oldalán
- kétfázisú kígyóbőr repesztő rendszer felépítése
- a kialakult felület további árnyalása és antikolása speciális effekt termékekkel (antik púder, antikoló patina stb.)
 

 

Projekt 2: Steampunk ékszerszett (épített óriásmedál + fülbevaló) (középhaladó- haladó, szett elkészítése cca. 3-4 óra).

 

Felhasznált technikák:
Különleges ékszereket készítünk drótozásos technikával a steampunk irányzatra jellemző elemekkel (kulcs, fogaskerék, óraszerkezet, pillangó, szitakötő stb.). A rendelkezésre álló sok-sok különleges ékszer elemből, tetszésed szerint állíthatod össze teljesen egyedi ékszeredet.


 

 

 

 

ÚJDONSÁG!!

Mostantól minden alkalommal választható programcsomag „gyorstalpaló”-knak, kezdőknek, és újrakezdőknek.


Téged is elbájolt a découpage varázslatos világa? Lépj be velünk a szépség birodalmába, az ajtó kezdőknek is nyitva áll! Összeállítottam egy „gyorstalpaló” kezdőcsomagot, amellyel 1 nap (8 óra) alatt belekóstolhatsz a legalapvetőbb anyag és eszköz ismeretekbe, alaptechnikákba, amely ennek a csodálatos hobbynak a megismeréséhez elengedhetetlen. Három egyszerűbb, de tetszetős tárgyat készíthetsz el az egy napos tanfolyam alatt, három különböző alapfelületre, különböző technikák felhasználásával. A tananyagot igyekeztem úgy „szabni”, hogy mindenki számára élvezetes, változatos és könnyen kivitelezhető legyen és a nap végeztével 3 mutatós tárggyal távozhass. A gyorstalpaló découpage kezdő programcsomag bármelyik meghirdetett tanfolyami napon elkészíthető, kizárólag előzetes bejelentkezéssel (zsofia.kardos@casamiabella.hu) és természetesen a szabad helyek függvényében! Téged is szeretettel várunk!

 


A csomag tartalma:
 

1., Antikolt fadobozka - melynek elkészítése során megismerkedhetsz az egyik, fafelületre legmutatósabb és legegyszerűbben alkalmazható technikával, a ma is nagyon divatos schabby chic-el. Megtanuljuk hogyan bánj a szalvétával, mivel és milyen technikával ragaszd fel.
 

2., Rizspapíros váza – megismerkedünk egy nagyon sokoldalú, a découpage-ban nagyon gyakran használt papírfajtával, a rizspapírral. Megmutatom hogyan készíts egységes, opálos márványhatású alapfelületet a rizspapírból, majd ezt dekoráljuk tovább szebbnél szebb nyomott mintás rizspapírral, bátrabbak az árnyalást is megpróbálhatják, a rizspapírral borított felületen a legegyszerűbb.
 

3., Kerámia bonbonier – nagyon sokak által kedvelt és nagyon sokoldalúan dekorálható felület a kerámia. Elmondom, milyen nagyon fontos szempontokat kell szem előtt tarts ennek a felületnek az alapozásakor és végső lakkozásakor, hiszen a kerámia a legporózusabb felület, amelyre dolgozunk. Szépséges porcelánfinomságú felületet alakítunk ki a munka során, melyre a végén az egyik legszebb rajzolatú repesztőlakkal, a kétfázisú finomvonalas repesztővel készítünk porcelánhatású repedéseket.
 

Javaslom, hogy hozzál magaddal egy füzetet, amelybe jegyzeteket készíthetsz, mert első hallásra biztosan rengetegnek tűnik majd a sokféle információ a technikákról és a legkülönbözőbb vegyszerekről. Ezt otthon így akárhányszor újra áttekintheted, és gyakorolhatod a leírtak szerint.
 

Fotók a csomag mintatárgyairól:
 

 

Helyszín: Videoton Irodaház, III. épület, I emelet 107 szoba, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. (térkép)

 

Jelentkezés:

Jelentkezéskor meg kell jelölni, hogy az illető melyik mintatárgyakat szeretné elkészíteni. Csak egész napra lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza a felhasználandó nyersanyagok árát és eszközhasználatot. Az elkészített alkotásokat a résztvevők hazavihetik. Jelentkezés elektronikus levélben vagy telefonon.

Postacím: 1029 Budapest, Tompa M. u. 12.

Elektronikus-levél küldése

Telefon: 1-3916006  /  Mobiltelefon: 20-5225877

Web Design    /    Vissza   /    GLOBEal-home

 

Web Design    /     Vissza   /    GLOBEal-home